Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Koert-Jan de Bruijn boeken

Koert-Jan de Bruijn boeken

Koert-Jan de Bruijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koert-Jan de Bruijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koert-Jan de Bruijn (Amsterdam, 15 augustus 1976) is een Nederlands acteur en televisiepresentator, voornamelijk bekend door zijn rol als Dennis Alberts in Goede tijden, slechte tijden. Hij is eveneens bekend van zijn rol als Beer van Nispen in Goudkust en vanwege zijn presentatieklussen bij RTL 4.

De Bruijn groeit op in Amsterdam. Na afronding van zijn VWO-opleiding aan de Damstede gaat hij de studie Commerciële Economie volgen , waarvoor hij in 2001 afstudeert. Naast zijn studie volgde hij een basisopleiding acteren bij Kunstweb en een cursus marktgericht managementtraject bij De Trap. De Bruijn maakt zijn debuut op de Nederlandse televisie in de soapserie Goudkust. Gedurende een tiental afleveringen gaf hij gestalte aan het karakter Beer van Nispen. Niet veel later zou de soap wegens tegenvallende kijkcijfers worden stopgezet.

Een jaar nadat Goudkust zijn laatste aflevering uitzond word De Bruijn gevraagd voor de rol van Dennis Tuinman in Nederlands bestbekeken soapserie Goede tijden, slechte tijden. Tussen mei 2002 en september 2008 gaf hij gestalte aan dit karakter. Voor het vertrek van actrice Sabine Koning in januari 2009 maakte De Bruijn samen met collega-acteur Bas Muijs een tot nu toe eenmalige comeback in de soap.

Na zijn vertrek bij GTST focuste De Bruijn zich op het presenteren. In de zomer van 2008 was hij samen met Cynthia Abma presentator van het reisprogramma Bestemming Nederland. Het programma kreeg echter geen vervolg. In de zomer van 2009 was hij één van de presentatoren van Ik kom bij je eten, de zomerse vervanger tijdens de zomerstop van GTST. In datzelfde jaar presenteert De Bruijn samen met actrice Gaby Blaaser een programma voor Jetix. Hij bleef onder contract bij de naamvervanger van Jetix, Disney XD. Daarnaast heeft De Bruijn in de zomer van 2010 en 2011 ook weer het programma Ik kom bij je eten gepresenteerd.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button