Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koert-Jan de Bruijn boeken

Koert-Jan de Bruijn boeken

Koert-Jan de Bruijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koert-Jan de Bruijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koert-Jan de Bruijn is acteur en televisiepresentator, voornamelijk bekend door zijn rol als Dennis Alberts in Goede tijden, slechte tijden. Hij is tevens bekend van zijn rol als Beer van Nispen in Goudkust en vanwege zijn presentatieklussen bij RTL 4.

Koert-Jan de Bruijn groeit op in Amsterdam en studeerde Commerciële Economie. Naast zijn studie volgde hij een basisopleiding acteren bij Kunstweb. Koert-Jan maakt zijn debuut op de Nederlandse televisie in de soapserie Goudkust. Gedurende een tiental afleveringen speelde hij de rol van Beer van Nispen.

Een jaar nadat Goudkust zijn laatste aflevering uitzond word Koert-Jan de Bruijn gevraagd voor de rol van Dennis Tuinman in Nederlands best bekeken soapserie Goede tijden, Slechte tijden. Hij speelt deze rol van 2002 tot en met 2008.

Na zijn vertrek bij GTST focust Koert-Jan zich op het presenteren. In 2008 was hij samen met Cynthia Abma presentator van het reisprogramma Bestemming Nederland. Het jaar daarop was hij één van de presentatoren van Ik kom bij je eten. Ook presenteert hij samen met actrice Gaby Blaaser een programma voor Jetix.

Koert-Jan de Bruijn bleef onder contract bij de naamvervanger van Jetix, Disney XD. Daarnaast presenteerde hij ook in 2010 en 2011 het programma Ik kom bij je eten.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button