Artiesten en talenten inhuren of boeken
Contact met Lyon & Partners Group Talent Management: 024-397 5174 of 020-636 1111

Koen van Dijk (Kardashian) boeken

Boekingsinformatie voor Koen van Dijk (Kardashian)? Boekingsinformatie aanvragen Of bel direct met 024 -397 5174 of 020-636 1111.

Koen van Dijk (23) is op z’n zachts gezegd ‘een opvallende verschijning’. Sinds hij met z’n ‘zusje’ Gigi te zien was bij Powned is z’n carriere in een stroomversnelling geraakt. Koen’s excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor menig ooohh en aaahhh’s maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

De afgelopen maanden is Koen veelvuldig in de media te zien geweest. Zo was hij onder andere te gast bij Carlo’s TV Cafe, RTL Koffietijd en Powned. Inmiddels is Koen een veelgevraagd visagist/stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten. Koen is wekelijks te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’

waarin de ‘Queens’ proberen te overleven in de jungle van Panama. De hoofdprijs is een geldbedrag van 100.000 euro en dat is aan Koen vanzelfsprekend uitstekend besteed! Gaat Koen het redden? Wordt vervolgd.

Maar er is meer: Koen heeft onlangs z’n eerste plaat gereleased. ‘Met je Prada’s in de Modder’ is DE Youtube-sensatie van dit moment en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn bijvoorbeeld gelijk aangehaakt. Wordt dit DE hit van het najaar? Als het aan Koen ligt vast en zeker want ook dat is de echte Koen Kardashian!

Achter de schermen wordt er gewerkt aan een vervolg op televisie, maar daarover wordt binnenkort veel meer bekendgemaakt.

Koen van Dijk (Kardashian)

Vraag vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen van Dijk (Kardashian) of stel een vraag over deze artiest.

Boekingsinformatie aanvragen Wilt u liever bellen? U kunt ons bereiken via 024 -397 5174 of 020-636 1111.
  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 20 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Bekijk andere vergelijkbare artiesten/talenten
Copyright © 2014 evenementenbureau, artiestenbureau en communicatiebureau Lyon & Partners Group.
Op werkdagen zijn onze medewerkers telefonisch bereikbaar via: 024-397 5174 of 020 - 636 1111.
Alle rechten voorbehouden - Onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.