Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koen van Dijk (Kardashian) boeken

Koen van Dijk (Kardashian) boeken

Koen van Dijk (Kardashian) boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen van Dijk (Kardashian) of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koen van Dijk is op z’n zachts gezegd een opvallende verschijning. Sinds hij met z’n ‘zusje’ Gigi te zien was bij Powned is z’n carriere in een stroomversnelling geraakt. Koen’s excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor menig ooohh en aaahhh’s maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

De afgelopen jaren is Koen veelvuldig in de media te zien geweest. Zo was hij onder andere te gast bij Carlo’s TV Cafe, RTL Koffietijd en Powned. Inmiddels is Koen een veelgevraagd visagist / stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten. Koen is te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’, waarin de ‘Queens’ proberen te overleven in de jungle van Panama.

Maar er is meer: Koen heeft zijn eerste plaat uitgebracht. ‘Met je Prada’s in de Modder’ werd een YouTube-sensatie en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn gelijk aangehaakt.

Achter de schermen werkt Koen ook aan een vervolg op televisie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button