Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koen Smet boeken

Koen Smet boeken

Koen Smet boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen Smet of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koen Smet is een atleet die zich heeft toegelegd op het hordelopen. Na bij de junioren verschillende nationale titels in deze discipline te hebben veroverd, werd hij in 2012 voor het eerst kampioen bij de senioren. Koen won in 2012 zijn eerste Nederlandse titel. Uiteindelijk zullen daar nog dertien! bijkomen.

Koen Smet boeken voor een evenement

Koen Smet is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wil je Koen Smet inhuren voor een sportclinic of als spreker? We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Sportprestaties Koen Smet

Nederlands kampioen hordelopen

Koen heeft al sinds zijn tiende een briefje boven zijn bed hangen met zijn doel en grote droom: meedoen op het hoogste niveau: de Olympische Spelen!

In 2013 liep Koen Smet de limiet om deel te mogen nemen aan de Europese indoorkampioenschappen. Helaas kon hij op die jonge leeftijd nog niet meedoen om de titel. Maar hij leerde wat een voorrecht het is om als atleet met zo’n groot toernooi mee te mogen doen. Het feit dat hij daar als jong ventje al tussen kon lopen beloofde veel voor de toekomst van Koen Smet. 2013 was een goed jaar voor Koen: ondanks een 6 weken durende blessure wist hij op het EK onder de 23 zelfs een zilveren medaille in de wacht te slepen! Tussen 2013 en 2015 behaalde hij op jonge leeftijd in totaal zeven titels.

Na tegenslag sneller dan ooit

In 2016 maakte Koen Smet een moeilijke periode door. Hij maakte geen progressie meer op de baan en haalde de limieten niet om mee te mogen doen aan de grote toernooien. Hij miste de EK in Amsterdam en zijn grote droom: de Olympische spelen van Rio. Koen zocht hulp en heeft deze gekregen. Met als resultaat dat hij in 2017 zijn beste tijd in 3 jaar liep en emotioneel aan de finish stond. Wat een ontlading! Hij was er weer!

In 2018 maakt Koen duidelijk dat hij 100% terug was. Hij stond in de halve finale van de WK, halve finale EK en behaalde nieuwe persoonlijke records en 2 nationale titels.

Na flink wat hobbels en obstakels is Koen Smet nu sneller dan ooit. In 2018 kreeg hij de kans om te trainen met de beste hordeloper ooit: Colin Jackson! Koen traint in Cardiff met zijn grote idool en voorbeeld ter voorbereiding op aankomende toernooien en zijn grote droom: de Olympische Spelen!

Koen Smet over de horden die hij moest nemen.

Koen Smet boeken
Koen Smet boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button