Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koen Raadt boeken

Koen Raadt boeken

Koen Raadt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen Raadt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

“Een muzikale ontdekkingsreis…”

Het begon toen Koen Raadt als een jongeman van 13 jaar mee mocht op werkvakantie met zijn vader naar Amerika. Koen leerde het land kennen en merkte al snel dat de muziek waarmee hij kennis maakte iets heel speciaals in hem losmaakte. Vooral na zijn bezoek aan Memphis, waar op het landgoed “Graceland” Elvis Presley woonde, opgroeide en stierf , was Koen totaal verkocht.

Terug in Nederland deed Koen, mede door de muzikale invloeden en de liefde voor muziek van zijn ouders, mee aan verschillende talentenjachten. En met succes…! Koen trad op als, hoe kan het ook anders, Elvis Presley en sleepte verschillende prijzen binnen.

Koen had de smaak te pakken en het was voor hem helemaal duidelijk. Hij besloot na zijn opleiding als horecavakman zich volledig te concentreren op een muziek/horeca -carrière. Hij was actief in meerdere bandjes als zanger en drummer en heeft als zanger/barman in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Spanje en Portugal veel ervaring opgedaan.

Terug in Nederland besloot hij zich te specialiseren en voor een hoofdzakelijk Engelstalig repertoire te kiezen. Het repertoire, bestaande uit nummers van Elvis tot Michael Bublé zorgde voor een goed gevulde agenda. Het moment om te stoppen met zijn horecawerkzaamheden en alleen nog bezig te zijn met zijn zangcarrière was het logische gevolg.

Buiten zijn optredens in restaurants en cafés was Koen regelmatig te zien en te horen tijdens thema en personeelsfeesten, recepties en bruiloften. Ook was hij te vinden bij verschillende Rock ’n Roll projecten waaronder “The Bitterballs” een Rock ’n Roll formatie, die hippe top 40 liedjes verpakt in een Rock ’n Roll jasje!!

In 2011 besloot Koen Raadt om een solocarrière te starten. Er werd gekozen voor een muziekgenre welk aansluit bij het huidige repertoire. In datzelfde jaar was zijn eerste Engelstalige single “More”, een in samenwerking met Peter de Wijn en Velibor Weller geschreven en geproduceerd nummer, een feit. De release liet nog even op zich wachten, maar de reacties waren meer dan positief te noemen. Voor Koen Raadt het teken om door te gaan en te kiezen voor een albumtraject met speciaal voor hem geschreven nummers.

In september 2013 is de release van “Way To Easy”, de eerste single van het in het in 2014 te verwachten debuutalbum. Een door Maarten Teekens (BluefisH) geschreven, goed in het gehoor liggende track, waarvan luisteraars nu al zeggen dat het na één keer beluisteren blijft hangen en nooit meer uit je hoofd gaat.

Wie weet is dit wel een muzikale ontdekkingsreis met een hit als gevolg……

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button