Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koen Kardashian boeken

Koen Kardashian boeken

Koen Kardashian boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen Kardashian of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koen van Dijk, beter bekend als Koen Kardashian, is op zijn zachts gezegd een opvallende verschijning. Zijn excentrieke manier van leven zorgt dagelijks voor opschudding, maar hij geniet er met volle teugen van. Dit is Koen Kardashian!

Koen Kardashian boeken voor een evenement

Koen Kardashian is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Koen Kardashian

De afgelopen jaren was Koen veelvuldig te zien in de media. Sinds hij met zijn ‘zusje’ Gigi te zien was bij Powned is zijn carrière in een stroomversnelling geraakt. Ook was hij onder andere te gast bij Carlo’s TV Café, RTL Koffietijd en Powned.

Stylist, vlogger en presentator

Inmiddels is Koen Kardashian een veelgevraagd visagist / stylist en presentator voor de meest uiteenlopende opdrachten. Koen is ook te zien in het spraakmakende SBS6 televisieprogramma ‘Queens of the Jungle’, waarin de Queens proberen te overleven in de jungle van Panama.

Met je Prada’s in de modder

Maar er is meer: Koen heeft zijn eerste plaat uitgebracht. ‘Met je Prada’s in de modder’ werd een YouTube-sensatie en heeft een heuse hurricane doen losbarsten in de media. Het AD, Quotenet, Grazia, Shownieuws, RTL Boulevard en Radio Veronica zijn gelijk aangehaakt.

Achter de schermen werkt Koen ook aan een vervolg op televisie.

Reclamecampagnes met een bekende vlogger

Koen Kardashian inhuren als presentator of model

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Koen Kardashian – Met je Prada’s in de modder.
Met Herman den Blijker als figurant in de clip.

Koen van Dijk (Kardashian) boeken
Koen Kardashian boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button