Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Koen Gonnissen boeken

Koen Gonnissen boeken

Koen Gonnissen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Koen Gonnissen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Koen Gonnissen specialiseert zicht na zijn internationale sportcarrière eind 1998 in training en coaching bij bedrijven van teams, individuen, managers en leidinggevenden. Koen begeleidt tevens tot het jaar 2000 vele Belgische en internationale toptennissers zoals Kim Clijsters, Xavier Malisse en Juan Carlos Ferrero.

Vanaf 2000 besluit Koen zich te richten op het bedrijfsleven. Zo schrijft hij samen met Alain Goudsmet het boek De Bedrijfsatleet, waarin hij de parallellen tussen sport en bedrijf beschrijft. Tevens behaalt Koen de titel Business & Executive Coach. In 2004 behaalt hij het MBTI certificaat en het jaar daarop het certificaat Coach ICF.

Koen Gonnissen helpt in 2009 Kim Clijsters bij haar comeback in het internationale toptennis. In 2010 wordt Koen bij de wielerploeg Omega Pharma Lotto gehaald om met toprenners Philipe Gilbert en Andre Greipel aan de slag te gaan. Hier introduceert Koen de filisofie ‘Riding as one’.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button