Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kobus Engels boeken

Kobus Engels boeken

Kobus Engels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kobus Engels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kobus Engels, geboren op 7 oktober 1986 in Velp (Gld). Al op zeer jonge leeftijd werd duidelijk dat de kleine Kobus muziek ademde en leefde. Op zijn 3e verjaardag kreeg hij van zijn opa zijn eerste microfoon en sindsdien heeft hij deze bijna nooit meer losgelaten.
Op 11 jarige leeftijd belande Kobus in de studio van Emile Hartkamp om op een bruiloft van familie op de muziek van Jan Smit een eigen geschreven tekst ten gehore te brengen.

Echt serieus werd het voor Kobus toen hij met zijn eigen geluid en Drive-in avondvullende programma’s ging verzorgen. Avonden lang stond de jonge entertainer mensen te vermaken en het was voor hem de beste leerschool voor zijn eerste single. Deze kwam in 2003 uit. Op 17 jarige leeftijd maakte Kobus  zijn eerste single ‘Bella Signorita’.
Zijn debuutsingle werd opgevolgd door verschillende singles en in 2006 kwam het debuutalbum ‘Recht uit mijn hart’ uit.
Na een kleine pauze kwam in het voorjaar 2013  de single ” Hey Lekkerding ”  uit onder het label van Storm Records . Een mooie zomerse singel waarvan Kobus de tekst zelf heeft geschreven. Voor hem voelde dit echt als zijn officiële debuut met voor het eerst een professionele plug rond om een single van Kobus.

Het eerste échte succes volgde jaren later in 2015. Met een cover van Enrique Iglesias ‘El Perdon’ scoorde Kobus met ‘Want als ze danst’ zijn eerste hit. De single was in horeca door heel Nederland te horen en zorgde ervoor dat het aantal boekingen explosief steeg. Met bijna 300.000 views op YouTube en 140.000 streams op Spotify bereikte de zanger ineens heel veel mensen.

Op 1 November 2015 presenteerde Kobus in een uitverkochte zalencentrum De Valom de single “Wondermooi”.
Een krachtige ballad met een pakkende tekst.

In het najaar van 2016 kwam Kobus weer met een swingend up-tempo liedje getiteld “jij bent wat ik wil”
Inmiddels heeft Kobus zijn eigen sound te pakken en met zijn nieuwe single ‘Ik leef mijn droom met jou’ laat hij wederom zijn unieke sound horen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button