Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Knaltaler boeken

Knaltaler boeken

Knaltaler boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Knaltaler of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Knaltaler staan voor humor en volksvermaak. Deze dialectband lanceerde in januari 2010 onder eigen beheer hun debuut-album “Mit un Lach en un Troan” dat in de Limburgse muziekwereld verrassend goed ontvangen werd. Het album werd o.a. uitverkozen tot “Geluid van Zuid” en scoorde tegen alle verwachtingen in tevens een L1mbo Top-10 notering met het nummer “In der Koffiesjop” (een persiflage op “de Kaffeebud” van de Blackfoöss uit Keulen).

Slechts een paar maanden later verscheen onder het label Multidisk hun eerste single: “Biste 40-50-60”, gevolgd door een prachtige ode aan de gesneuvelde soldaten van WOII die voor de bevrijding van Limburg hun leven lieten. Dit betekende tevens een hernieuwde kennismaking met de L1mbo Top-10 waar het nummer in de bevrijdingsmaand mei van 2011 op een 4e plaats prijkte. De bijbehorende TV-clip van “Ut Eareveld” werd recentelijk in december 2011 door door L1 nog genomineerd voor beste Limburgse videoclip!

Momenteel beleven de Knaltaler hoogtijdagen met hun bühneshow 2012. De show brengt een mix van eigen werk en covers met uit het leven gegrepen thema’s die voornamelijk in het Limburgs mijnstreek dialect worden gezongen. De teksten van de songs zijn rijkelijk doorspekt met satire en carnavalistische elementen. Het Knaltalerrepertoire is er dan ook vooral op gericht emoties los te maken, soms door het raken van een gevoelige snaar en een andere keer weer door in te spelen op de lachspieren van het publiek.

Kortom: Knaltaler vertolkt het Limburgse Troubadourlied op geheel eigen wijze, op zijn Limburgs; Saame lache, sjwijmele en griene … wat wilste nog mieë?

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button