Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Klubbheads boeken

Klubbheads boeken

Klubbheads boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Klubbheads of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Klubbheads bestaan uit de dj/producers DJ IttyBitty (Addy van der Zwan) en DJ Boozywoozy (Koen Groeneveld). Van 1995 tot mei 2005 bestonden zij uit 3 personen, nl. DJ Greatski (Jan Voermans) en DJ DJ IttyBitty en DJ BoozyWoozy. Koen en Addy waren tevens mede-eigenaar van de succesvolle platenmaatschappij Digidance, die zij in mei 2005 verlaten hebben. Ze gaan door als Klubbheads en blijven verbonden aan de vele succesvolle dance-projecten die zij produceren. Hun nieuwe bedrijf heet [Unit 54] en zij zullen zich voornamelijk gaan bezighouden met een aantal nieuwe eigen labels, produceren en remixen én natuurlijk hun DJ-activiteiten.

In Nederland scoorden ze als Klubbheads hun grootste hits met “Turn Up the Bass” (Top 40 in 2000), “Hiphopping” (Top 10 in 2001) en “Here We Go” (Top 20 in 2001). Zeer grote successen vonden ook in het buitenland plaats. In Engeland behaalden ze een Top 10 notering met “Klubbhopping” (1996). De twee singles die daarop volgden, “Discohopping” en “Kickin’ Hard”, bereikten ook de Top 40 in de UK.

De Klubbheads remix van Southside Spinners’ “Luvstruck”, die in mei 2005 de Nederlandse Top 20 bereikte, werd een wereldwijde clubhit. Onder de naam Drunkenmunky scoorden zij in 2004 en 2005 internationale clubhits met “Calabria” en “Geht’s Noch?”. Met “F**k It” van Florida Inc. werd in 2004 een vette top 20 notering in Duitsland behaald. Hun eigen “Turn Up The Bass” kreeg een 2005 remix-behandeling en zette dit jaar reeds vele clubs en parties op z’n kop.

Ook produceerden zij de hit-successen van o.a. DJ BoozyWoozy (o.a. “Party Affair”, Top 5 in Nederland in 2002), DJ Jean (o.a. The Launch, nummer 1 in Nederland in 1999 en nummer 2 in Engeland), Drunkenmunky (o.a. “E”, Top 20 in Nederland en Top 10 in Duitsland in 2002), DJ Disco (“Stamp Your Feet”, Top 30 in Duitland in 1997) en Florida Inc. (“F**k It”, Top 20 in Duitsland in 2004). Halverwege de jaren ‘90 produceerden zij 6 Nederlandse Top 10 hits met DJ Paul Elstak. Naast deze grote namen zijn zij ook de mensen achter The Ultimate Seduction, Da Klubb Kings, Tek Team, van Zanten, Greenfield, It Tunes, Rollercoaster en vele anderen.

Tussen 1996 en 2005 maakten de ‘heads’ ruim 250 remixes voor wereldberoemde dance-artiesten als Salt n Pepa, Vengaboys, DJ Jean, Scooter, 2 Unlimited, etc. Een plaats in de Top 10 “best remixer(s) of the world” in 1998 was een feit!

Als DJ’s reizen ze sinds 1996 de halve wereld over om te draaien op de vetste party’s en in de heetste clubs. Landen en steden als de VS (Las Vegas, Hollywood en San Diego), Rusland (St.Petersburg, Ninhzy Novogorod en Moskou), Australië (Perth, Darwin en Sidney), de UK, Spanje, Noorwegen, Polen, Letland, IJsland, Estland, Israël, Malta, Canada, Roemenië, Griekenland en Turkije zijn slechts een greep uit de indrukwekkende lijst van plaatsen waar Klubbheads de dansvloeren hebben voorzien van hun succesvolle “klubb” sound.

Dit alles is nog maar een deel van de ontelbare wapenfeiten die op hun naam staan. Zonder overdrijven kan gesteld worden dat ze het meest succesvolle Nederlandse ‘long-term’ dance-producers collectief aller tijden zijn. Al sinds 1990 hebben zij jaarlijks succes met diverse projecten, artiesten, etc.

DJ IttyBitty en DJ BoozyWoozy a.k.a. Klubbheads zijn klaar voor een ‘nieuwe’ toekomst en zullen ongetwijfeld weer van zich doen spreken de komende jaren!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button