Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Klemens Patijn boeken

Klemens Patijn boeken

Klemens Patijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Klemens Patijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Klemens studeerde in 2003 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Daarvoor had hij al een studie audiovisuele vormgeving afgerond. Hij speelde o.a. in de theaterproducties van Toneelgroep Amsterdam, het Nnt, Tryater, Muz-theater, Theater EA en Theaterhuis ALBA.In 2004 richtte hij samen met 4 schoolgenoten het collectief ‘Vrienden van de Dansmuziek’ op. Met dit gezelschap speelde Klemens diverse producties zoals Tartuffe, J6 en Diplodokus Deks. Voor de Parade maakte en speelde hij ook vier voorstellingen.
In 2010 richtte hij de stichting ‘Tg Goed Gezelschap’ op waarmee hij o.a. de voorstellingen Gewapend Beton, Raphaël en T.I.C.S maakte. Voor stichting 5D maakte en regisseerde hij ook verschillende voorstellingen zoals: Zitkom en TOXIC.
Recent speelde Klemens een aantal hernemingen van Held op Sokken (Schippers en van Gucht), de locatievoorstelling Bleekneusjes en binnenkort is hij te zien in de lunchvoorstelling Senang in theater Bellevue.
Als gastdocent op de ATKA regisseerde hij met Hans Man in ’t Veld verschillende locatieproducties, o.a. Drie Zusters en Operatie IJssellinie.
Klemens speelde de hoofdrol in de bioscoopfilm CastingX en was te zien in de films de Hel van ’63, Onder het Hart en in de internationale bioscoopfilm Frankensteins Army. Ook speelde hij in verschillende korte films zoals Voor lief, Roast Chicken en Lady Bug. Verder was hij te zien in televisieseries als Deadline, Flikken Maastricht, Russen en Spangas, Soof en Zuidas.
Al jarenlang is Klemens de vaste stem van Ernie in verschillende theaterproducties van Sesamstraat.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button