Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kleine Viezerik boeken

Kleine Viezerik boeken

Kleine Viezerik boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kleine Viezerik of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kleine Viezerik, wie kent hem (nog) niet? De kleine man is een hele bijzondere verschijning vol met tattoos en gouden tanden. En Nederland is gek op hem.

Hij is namelijk continue op TV te zien. Zo heeft hij verleden jaar een nummer gemaakt voor en met Willeke Alberti bij Ali B. Op Volle Touren, deed hij mee aan het spelprogramma Fort Boyard, werd hij flink aan de tand gevoeld bij Spuiten en Slikken en was hij te gast bij de educatieve talkshow 5op2. Daarnaast is Kleine Viezerik ook gewoon een hele goede rapper.

Dat blijkt ook uit het aantal nominaties dat hij heeft gekregen voor de State Awards. Kleine Viezerik is maar liefst 4x genomineerd; beste artiest, beste single, beste live act en beste album.

Afgelopen jaar heeft hij de N Zie De Boy clubtour gedaan en is hij voor het nieuwe seizoen weer beschikbaar voor shows. Kleine Viezerik wordt vaak beschreven als een verlegen jongen die veranderd in een brok vol charisma als hij eenmaal op het podium verschijnt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button