Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Klaas van Kruistum boeken

Klaas van Kruistum boeken

Klaas van Kruistum boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Klaas van Kruistum of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Klaas van Kruistum presenteert de EO-programma’s ‘Bestemming Onbekend’ en ‘Checkpoint’.

Op 6 oktober 1976 komt Klaas ter wereld. Al vanaf jonge leeftijd is Klaas actief bij de lokale radio in Veenendaal. Na het behalen van zijn MAVO-diploma volgt hij diverse opleidingen en komt terecht bij Ten Ham Producties. Via dit laatste bedrijf komt hij in contact met de Evangelische Omroep. “Met ‘Bestemming Onbekend’ komt wel heel veel samen: mijn liefde voor improvisatie, reizen, avontuur en hart voor mensen die het een stuk minder getroffen hebben dan ik!”

In deze periode leert Klaas veel over de productie van radioprogramma’s en radiopromo’s en wordt hij geluidstechnicus voor televisie. In die jaren is hij ook geluidstechnicus bij het Muziekcentrum Vredenburg in Utrecht en haalt hij zijn propedeuse HBO-V.

In 1999 werkt Klaas voor het eerst als presentator voor de EO en gaat hij aan de slag bij 3FM. Daar wordt hij onder meer presentator en muzieksamensteller. Na enkele jaren heeft hij het gezien en stapt hij over naar een commerciële variant, YAM FM.

Ondertussen pakt hij weer een studie op, deze keer Nederlands Recht. Na het behalen van een aantal certificaten, besluit hij zich toch weer te gaan richten op de media. In 2004 komt hij in dienst bij de Evangelische Omroep. Hij krijgt eigen radioprogramma’s op 3FM, zoals ‘Klaas Vaak’, ‘Ronduit.nl’ en ‘Jouw WeekendFinale’. Ook presenteert hij regelmatig ‘De Nachten’ op Radio 1.

Op televisie laat hij zich dan ook steeds vaker zien, zoals in 2007 bij ‘Nederland Helpt’. Al vrij snel volgt het kinderprogramma ‘Omega Code’, dat hij overneemt van Herman Wegter. Verder presenteert hij de live uitzending van de EO-Jongerendag en ‘Xnoizz Flevo Festival TV’.

Op dit moment is hij presentator van ‘Checkpoint’ en daagt hij jonge reizigers uit om hun tickets in te ruilen voor een reis om nooit te vergeten in ‘Bestemming Onbekend’. Ook maakt hij de documentaire ‘Klaas Gaat Illegaal’ over de vraag hoe Nederland zijn allochtone werknemers behandelt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button