Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kimberly van de Berkt boeken

Kimberly van de Berkt boeken

Kimberly van de Berkt boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kimberly van de Berkt of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kimberly Adriana (Kim) van de Berkt (5 oktober 1981) is de dochter van platenbaas Anton van de Berkt (pseudoniem Tony Berk) en werkt als side-kick bij Radio 538.

In het verleden was ze presentatrice van het programma Kim FM op Radio Rijnwoude. Van 2001 tot 2003 is Kimberly voor het eerst op Radio 538 te horen als side-kick (naast Jan Prins) in het programma WeekendRick van Rick van Velthuysen. Over haar identiteit wordt erg geheimzinnig gedaan, zo wordt haar achternaam niet verteld en wordt ze doorgaans met “Kim” aangesproken. Ze krijgt hier het imago van een blondje met grote borsten, terwijl ze in werkelijkheid een brunette is. Kimberley’s carrière bij Radio 538 begon eigenlijk met een stage op de afdeling 538 Interactive. Tegen het einde van haar stageperiode maakte zij haar debuut op Radio 538.

In juni 2003 stapte Van de Berkt over naar Noordzee FM om daar als side-kick van Gordon bij het ochtendprogramma Goedemorgen Gordon te gaan werken. Ze wordt op Radio 538 opgevolgd door Marlous Löffelman. In juli 2005 kwam echter een eind aan haar werkzaamheden op Noordzee FM toen Gordon opstapte vanwege de formatswijziging van het station naar Q-music. Tot eind 2005 is ze niet meer op de radio te horen geweest, totdat ze aantrad als invalster voor Tamara Brinkman bij het Radio 538-programma ruuddewild.nl. Vanaf januari 2006 is Kimberly de definitieve vervangster van Brinkman als side-kick bij het programma. Vanaf augustus dat jaar presenteert ze tevens zondagmiddag samen met Barry Paf een datingprogramma genaamd Barry’s sundate, op het voormalige tijdstip van Het beste van ruuddewild.nl]]. Tegenwoordig werkt ze op zaterdagmiddag mee met het programma Gordon On Air!, van maandag t/m donderdagmiddag aan die van Lindo Duvall en van maandag- t/m donderdagavond aan het programma van Frank Dane. In het laatstgenoemde doet zij de relatietest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button