Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kim-Lian van der Meij boeken

Kim-Lian van der Meij boeken

Kim-Lian van der Meij boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kim-Lian van der Meij of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Van der Meijs ouders waren dansers. Haar moeder stond nog op de dansvloer toen ze zwanger was. Van der Meij won zelf in haar jeugd diverse danswedstrijden en deed regelmatig mee aan plaatselijke playbackshows. Op haar zesde en elfde deed ze mee aan de Mini Playbackshow van Henny Huisman.

Op haar zestiende stond ze ingeschreven bij diverse casting- en modellenbureaus. Van daaruit werd ze gevraagd voor modeshows, fotoshoots en reclamewerk. In 1998 werd ze verkozen tot Miss Fitness. Na een aantal kleine gastrolletjes in Kees & Co en Goede tijden, slechte tijden werd ze gevraagd een screentest te doen voor Veronica. Hierna begon ze als presentatrice bij CallTV en was ze van september 2001 tot december 2002 te zien als presentatrice van Puzzeltijd bij RTL4. Later was Van der Meij te zien in televisieseries als Bonbini Beach en Costa.

Nadat het een tijdje stil was geweest rondom Van der Meij, werd ze presentatrice van een (dan) nieuw programma van kinderzender Jetix. De Kids Top 20 werd wekelijks door ongeveer 200.000 kijkers bekeken. Voor dit programma kreeg ze de Gouden Stuiver. In september 2006 stopte Van der Meij met de presentatie van dit programma. Haar rol werd overgenomen door Nabila Marhaben. Van der Meij ging verder met zingen met haar band.

In 2006 begon Van der Meij met de presentatie van Nationale Kids TV bij Jetix, waarin scholen de strijd met elkaar aangaan.

Op 8 december 2007 presenteerde ze samen met Sipke Jan Bousema de internationale finale van het vijfde Junior Eurovisiesongfestival 2007 in Rotterdam. Ze presenteert samen met Ewout Genemans de internationale finale van het 10e Junior Eurovisiesongfestival 2012.

Sinds eind 2009 was Van der Meij te zien in de soapserie ONM.[1] Hierin speelde ze de rol van schooljuf Linda Smit, die al snel psychisch gestoord bleek te zijn.

Ook was ze in 2009 te zien in het kinderprogramma Hider in the House. In 2011 was zij gastpanellid in de jury van Op zoek naar Zorro.

Zij was een van de deelnemers aan het eerste seizoen van de remake van het televisieprogramma Fort Boyard in 2011.

Samen met Jan Kooijman heeft ze een coachteam in Sunday Night Fever (2011).

Kim-Lian zingt de titelsong van de film ‘Achtste groepers huilen niet’ die in 2012 uitkomt.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button