Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kidz-DJ boeken

Kidz-DJ boeken

Kidz-DJ boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kidz-DJ of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Kidz-DJ trekt door het land met een mobiele show (een knotsgekke rondrijdende Disco-wagen voorzien van licht, geluid, rookmachine e.d., die de Kidz-DJ zelf voort trekt), zodat de Kidz-DJ op meerdere plekken op uw locatie zijn show kan houden. Uiteraard kan op uw verzoek ook voor een vaste locatie worden gekozen.

Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor veel plezier voor kids en ouders!

Een optreden van de Kidz-DJ staat garant voor een interactief feest voor kinderen van 3 tot 10 jaar en natuurlijk voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms, tantes… eigenlijk gewoon voor iedereen!

De Kidz-DJ draait zijn nummers van al zijn cd’s. In de show zitten veel interactieve elementen die voor zowel kinderen als voor ouders bedoeld zijn. Wie doet mee met de Kidz-DJ Danswedstrijd? Wie gaat samen met de Kidz-dj scratchen! Welke papa danst het coolst? Ook deelt de Kidz-DJ leuke cadeautjes uit en de winnaars van de wedstrijden ontvangen een gratis doeboek of cd.

Op zijn cd’s voorziet de Kidz-DJ de grootste hits van nieuwe Nederlandstalige kinderteksten. Voor de ouders vormen deze oude hits van weleer natuurlijk een feest van herkenning, kortom: win-win voor ouder en kind!

In december 2010 werd de reeks uitgebreid met een speciale I LOVE SINT-CD, waarmee de Kidz-DJ een Gouden plaat scoorde. Dit kwam mede door de aandacht die de Kidz-DJ kreeg tijdens de Nationale Sintintocht. De Kidz-DJ was tijdens de intocht ruim 4 minuten live op TV wat uiteraard heeft bijgedragen aan zijn naamsbekendheid.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button