Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kevin Blom boeken

Kevin Blom boeken

Kevin Blom boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kevin Blom of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kevin Blom begont zijn carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal in 2003. Zijn eerste wedstrijd was Go Ahead Eagles tegen Helmond Sport. Al gauw maakte Kevin de stap naar de eredivisie, waar hij in februari 2004 zijn debuut maakte bij de wedstrijd Roda JC tegen FC Volendam.

Een paar maanden later promoveerde Kevin Blom naar de A-lijst van KNVB. Daarna kwam hij terecht bij de internationale elitegroep. Dit is de hoogste gradatie binnen de UEFA en geeft aan dat Kevin bij de beste 100 scheidsrechters van Europa hoort. Door deze status mag Kevin onder andere wedstrijden uit de Champions League leiden.

In 2005 werd Kevin Blom verkozen tot beste scheidsrechter van de Eredivisie en werd hij beloond met de Gouden Kaart. De mooiste wedstrijden die Kevin heeft mogen leiden zijn onder andere Arsenal – Udinese, FC Porto – CSKA Moskou en de Nederlandse bekerfinale tussen AFC Ajax en FC Twente.

Kevin Blom is fulltime in dienst van de KNVB. Naast zijn taak als scheidsrechter is Kevin dan ook betrokken bij de scheidsrechtersopleiding van de KNVB.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button