Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kensington boeken

Kensington boeken

Kensington boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kensington of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

De Nederlandse rockband Kenington bracht in 2008 hun eerste EP uit. Het debuutalbum ‘Borders’ verscheen twee jaar later, waarna de band op tour gaat door eigen land. Wegens succes verlengt Kensington de tour en maakt een nieuwe single ‘Let Go’, die het tot 3FM Megahit schopt.

Kensington boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Kensington zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie zijn Kensington

Kensington wordt in 2010 met de single ‘Youth’ uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Daarna worden de Utrechters al snel opgepikt door De Wereld Draait Door en staan ze in 2011 op Noorderslag in Groningen. In 2012 verschijnt tweede single ‘Send Me Away’. De single wordt veel gedraaid op radiozender 3FM en uitgekozen als Single van de Week door onder andere de Coen en Sander Show. De band werd in 2012 genomineerd in twee categorieën bij de 3FM Awards. Naast een nominatie voor de Serious Talent Award werd Kensington ook genomineerd in de categorie Beste Artiest Rock. In 2012 verschijnt ook het tweede album ‘Vultures’, geproduceerd door Kensington zelf.

Festivals

Kensington begint 2013 met shows op Eurosonic Noorderslag en een korte tour langs Nederlandse zalen. Daarnaast staat de band in het voorprogramma van Two Door Cinema Club en Kane. Ook is Kensington de eerste Nederlandse band die wordt bevestigd voor Pinkpop 2013 en spelen ze nog op 60 andere festivals in binnen- en buitenland, zoals Sziget, de Zwarte Cross, Appelpop en Paaspop.

3FM Awards

Het voorjaar van 2013 is oogsttijd voor Kensington. Tijdens de 3FM Awards vallen ze goed in de prijzen. Ze winnen de award voor Beste Album (‘Vultures’), de award voor Beste live Act en de Serious Talent Award. De band weet later dat jaar ook een MTV EMA te bemachtigen voor Best Dutch Act.

Ambassadeur van de Vrijheid

Kensington was in 2014 Ambassadeur van de Vrijheid. Dit betekent dat de band op 5 mei met een helikopter langs de verschillende bevrijdingsfestivals trekt om op te treden, en aandacht te vragen voor onvrijheid, mensenrechten en oorlog.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button