Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Ken Stoffers boeken

Ken Stoffers boeken

Ken Stoffers boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Ken Stoffers of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Eens om de zoveel tijd duikt er in de Benelux een nieuw singer-songwritertalent op. In 2017 is Ken Stoffers aan zet. Een jonge man met een pracht van een stem én een look waar je niet omheen kan.

Ken komt uit een klein dorp in de Nederlandse Veluwe. Hij trok naar de grote stad om zijn dromen te gaan waarmaken. In eerste instantie leerde hij zichzelf op gitaar begeleiden, maar trok al snel naar de Pop Academie in Utrecht om er het vak singer-songwriter écht onder de knie te krijgen. Ken haalde er moeiteloos zijn diploma en werd kort daarop geselecteerd voor The Next Boy/Girl Band op de Nederlandse televisie. Hij haalde er de finale en werd er gespot door de makers van Temptation Island, die in hem een ideale verleider zagen.

Tussen alle opdrachten door werkte Ken verder aan zijn eigen nummers. De dames in Thailand zorgden natuurlijk voor dat tikkeltje extra inspiratie. Hier kwam ‘Little Puppies’ uit voort, de debuutsingle van Ken Stoffers.

Zelfs wie Temptation Island heeft gemist kan genieten van deze prachtige song van een getalenteerd singer-songwriter met een uiterst aangename stem.

Ken Stoffers boeken
Ken Stoffers boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button