Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kelly Pfaff boeken

Kelly Pfaff boeken

Kelly Pfaff boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kelly Pfaff of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kelly Pfaff is de tweede dochter van de bekende Belgische keeper Jean-Marie Pfaff. Het ritme van muziek en dansen en de kunst van het entertainen heeft haar altijd in haar bloed gezeten. Al op 9-jarige leeftijd won Kelly de titel van Duits kampioen tapdansen en later ook de Europese titel tapdansen. Daarna vervolgde ze haar danscarrière bij Het Ballet Van Vlaanderen.

Kelly Pfaff boeken voor een evenement

Kelly Pfaff is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Kelly Pfaff

Maar ambitieus als Kelly is, wilde ze meer. Ze wilde zich bewijzen en de wereld verkennen. Kelly besloot haar danscarrière op een laag pitje te zetten en zich te concentreren op een modellencarrière. In 1998 won ze de verkiezing van Queen of the World. Met die titel verbreedde ze haar horizon met opdrachten in onder andere Australië, India, Griekenland, Nieuw Zeeland, Filippijnen, Caraïben, Zuid-Amerika en Zuid-Afrika.

In 1999 leerde Kelly de in Vlaanderen populaire zanger Sam Gooris kennen, waarmee ze trouwde en een gezin wilde stichten. Tijd dus om de prioriteiten te verleggen en het wat dichter bij huis te zoeken. Kelly koos voor haar gezin en werd een toegewijde moeder voor haar twee kinderen Shania en Kenji.

Na drie jaar uit de picture verdwenen te zijn, besloot Kelly dat het tijd werd om de draad van haar carrière weer op te pakken. Ze besloot opnieuw om voor haar onontgonnen terreinen te verkennen en nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Kelly werd in een mum van tijd een veelgevraagde Guest DJ op tal van party’s, in discotheken en op festivals. Daarnaast combineerde ze dit met een eigen liveshow bij een nationale radiozender, een eigen lifestyle programma voor regionale TV, een eigen programma op JIM-TV, presentatie opdrachten voor bedrijven en ondernemingen en modellenwerk.

Ook werd Kelly één van de hoofdrolspelers in een docusoap over haar eigen familie, de Pfaffs. De soap die in eerste instantie werd afgeschilderd als een kermisattractie werd een kijkcijfer kanon voor de commerciële Vlaamse zender VTM. Vlaanderen volgde jaren het wel en wee van de familie Pfaff en zag Kelly niet alleen als een toegewijde moeder voor haar kinderen en echtgenote, maar ook als een carrièrevrouw met ambitie. Ook Nederland volgde en de commerciële zender RTL4 besloot de Pfaffs uit te zenden, eveneens met succes.

Na een korte rustperiode is het voor Kelly Pfaff weer tijd om terug te komen. De waakvlam onder haar bewogen carrière wordt weer opgeflakkerd en Kelly is 100% overtuigd om te doen waar ze het beste in is, namelijk entertainen.

La Pfaff is een diva die geen enkele uitdaging uit de weg gaat. Ze staat tenslotte al van jongs af aan in de spotlights en wist vele mensen te verbazen en te overtuigen van haar professionalisme. The diva is back!

Kelly Pfaff boeken
Kelly Pfaff boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button