Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Keizer boeken

Keizer boeken

Keizer boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Keizer of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Rozelsky Lie A Jen, beter bekend als Keizer, is geboren in Paramaribo, Suriname maar opgegroeid in Nederland. Keizer is bekend van de hits ‘Mama Sorry’, ‘Keizer Koning Admiraal’, ‘Hoe ze loopt’ en ‘Niet Haten’.

Op jonge leeftijd begon Keizer al met rappen en vanaf zijn 15e deed hij zijn eerste optredens. Hij kreeg zoveel positieve reacties dat hij besloot om teksten voor zichzelf te gaan schrijven en zijn eigen stijl te creëren. Zijn inspiratie haalde hij uit zijn eigen leven.

In 2006 heeft Keizer wat losse tracks op het internet gegooid en werd al snel bekend. Zo heeft hij een videoclip opgenomen met rappers Don.G en Nino van de hiphop formatie LSD en stond hij op de mixtape van Darry ‘Terug’, met het nummer ‘Schijnen’. Naast zijn herkenbare stem heeft Keizer de gave om heel duidelijk en snel te rappen en is hij redelijk goed in improviseren.

Zijn doorbraak was het nummer ‘Mama, sorry’. Keizer schreef dit nummer als spijtbetuiging richting zijn moeder toen hij 21 was en voor de derde keer in de Bijlmerbajes zat. Ook de nummers ‘Keizer, Koning, Admiraal’ en ‘Hoe ze loopt’ werden een hit, maar zijn eerste officiële hitnotering haalde hij in 2011 samen met Ali B. Voor het programma Ali B op Volle Toeren maakten ze een remake van het songfestivalwinnend lied ‘De Troubadour’ van Lenny Kuhr. Ook heeft hij een hit gescoord met het nummer ‘Als Ik Van Jou Was’ samen met Yes-R & Brownie Dutch.

Ook won hij twee prijzen in 2011: een State Award voor de beste 101Barz sessie en bij de TMF Awards de Pure Award voor Beste Nederlandse Hiphop Artiest.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button