Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kees Tol boeken

Kees Tol boeken

Kees Tol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kees Tol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kees Tol is presentator bij SBS6, waar hij te zien was in het dagelijkse programma Shownieuws en in amusementsprogramma’s zoals Talenten zonder Centen en Hollands Beste Bloemstylist. Daarna presenteerde bij SBS6 VT Wonen en Van onze Centen.

Kees Tol boeken voor een evenement

Kees Tol is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Kees Tol

Samen met Kees van der Spek presenteerde Kees Tol voor het Liliane Fonds de Uitdaging. Ook presenteerde hij het Gala 2017 voor Mis(s) Nederland samen met Lucille Werner.

Voor de publieke omroep maakte Kees onder andere De Zomer Voorbij en The Dream en stond hij in de finale van het populaire RTL4 programma Dance, Dance, Dance. In 2013 was hij de Mol in het AVRO/TROS programma Wie is de Mol. In datzelfde jaar won Wie is de Mol de Televizier Ring en Kees op persoonlijke titel de Talent Award.

Voice-over in films en TV-programma’s

Als voice-over maakte Kees Tol zijn filmdebuut als Emmet in Lego The Movie. Hiervoor interviewde hij zelfs de Amerikaanse cast, waaronder Morgan Freeman. Ook verzorgt hij als stemacteur Klungel in de bioscoopfilm de
Smurfen. Daarnaast spreekt hij diverse TV-programma’s in voor SBS6.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Kees Tol inhuren als voice-over of acteur

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button