Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kees Tol boeken

Kees Tol boeken

Kees Tol boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kees Tol of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kees Tol is presentator bij SBS6, waar hij te zien was in het dagelijkse programma Shownieuws en in amusementsprogramma’s zoals Talenten zonder Centen en Hollands Beste Bloemstylist. Daana presenteerde bij SBS6 VT Wonen en Van onze Centen.

Samen met Kees van der Spek presenteerde hij voor het Liliane Fonds de Uitdaging. En presenteert hij het Gala 2017 voor Mis(s) Nederland samen met Lucille Werner.

Voor de publieke omroep maakte Kees onder andere De Zomer Voorbij en The Dream en stond hij in de finale van het populaire RTL4 programma Dance, Dance, Dance. In 2013 was hij de Mol in het AVRO/TROS programma Wie is de Mol. In datzelfde jaar won Wie is de Mol de Televizierring en Kees op persoonlijke titel de Talent Award.

Als voice-over maakt Kees Tol zijn filmdebuut als Emmet in Lego The Movie, waarvoor hij zelfs de Amerikaanse cast, waaronder Morgan Freeman heeft geïnterviewd. Ook verzorgt hij als stemacteur Klungel in de bioscoopfilm de
Smurfen. Daarnaast spreekt hij diverse tv programma’s in voor SBS6.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button