Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kees Driehuis boeken

Kees Driehuis boeken

Kees Driehuis boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kees Driehuis of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kees Driehuis kennen we van de kennisquiz ‘Per Seconde Wijzer’ en het programma ‘NOVA’, dat hij tot 2002 jarenlang presenteerde. Sindsdien is Kees opnieuw eindredacteur van ‘Zembla’. De integere wijze waarop hij de eindredactie voert, dwingt bij collega-journalisten veel respect af.
Na een opleiding aan de School voor Journalistiek kwam hij in 1974 bij de VARA radio als presentator en eindredacteur van nieuws- en actualiteitenrubrieken. In 1985 begon zijn loopbaan bij de TV. Eerst bracht hij vier seizoenen in de redactie van het programma ‘Sonja’ door, daarna als presentator van het eerdergenoemde ‘Per Seconde Wijzer’, één van de beste kennisquizzen die de Nederlandse TV kent. In 1995 is Kees Driehuis mede-oprichter van Zembla, de actuele documentaire rubriek, dat door bijzondere onthullingen al snel een grote reputatie verwierf.

Ook uit de manier waarop

Kees discussies ‘in het land’ leidt, blijkt dat we te maken hebben met een veelzijdige vakman. Kees is een deskundige, integere en scherpe dagvoorzitter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button