Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kees Boot boeken

Kees Boot boeken

Kees Boot boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kees Boot of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kees Boot studeerde in 1995 af aan de Amsterdamse Toneelschool. Met zijn eigen gezelschap Tevengebroed maakte en speelde hij de voorstellingen “Bierkaai”, “Kaalslag” en “OUT”. Daarnaast was hij te zien in o.a. “King Lear” van het Amsterdamse Bos, “Het belang van Ernst” bij het N.N.T., “Maat voor Maat” bij het Nationale Toneel, “Arturo Ui” van het N.N.T., in “Hooligans” met ZEP en in Kamp Holland.

Op televisie was Kees in o.a. te zien in; All Stars, Baantjer, Spangen, Wildschut en de Vries, In voor en tegenspoed, Combat, Kind aan huis, Floor Faber, Flikken Maastricht, Spangas, Iedereen is Gek op Jack, Wat Als?, Naranjina en Het Zwarte Gat. Daarnaast was hij te zien in de telefilms “Maten” en “Benidorm” en zal hij te zien zijn in de one night stand Ballast (regie Mirjam de With).

Kees is ook te zien in diverse films waaronder De zwarte meteoor, LEK, Mariken, Floris, Brief aan de Koning, Morrison, Radeloos, Moordwijven, De Indiaan en Mooi Leven. In 2012 zal hij te zien zijn in de film Plan C en Cop vs. Killer.

In seizoen 2003-2004 was Kees te zien “Het Braambos” van Het Toneel Speelt. In 2005 vertolkte Kees een rol in de KRO-serie “De Afdeling” en vanaf februari 2005 op het toneel in ” Hurly Burly”.

In 2006 was Kees te zien in een spraakmakende rol bij de productie “One flew over the cuckoo’s nest” van Joop van den Ende met o.a. Victor Low en Simone Kleinsma. De samenwerking met Joop van den Ende beviel zo goed dat hij in hetzelfde seizoen gevraagd werd voor de rol van Mickey Deans, naast Paul de Leeuw en Simone Kleinsma, in de productie Aan het Einde van de Regenboog. Hierna was hij te zien in Moeder Courage, Ciske de Rat en Petticoat.

In 2013 is Kees Boot te zien in een film van Jean van de Velde, Hoe duur was de suiker. Tevens doet hij mee aan Expeditie Robinson 2013.

Kees spreekt ook diverse voice overs in voor o.a. De Werled Rond in 80 Dates en Overtreders.

In 2003 won Kees de “Arlecchino” voor zijn rol van Wayne Hudson in ‘Popcorn’ van Zep.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button