Lyon & Partners Group Talent Management
Home » Kee Huidekoper boeken

Kee Huidekoper boeken

Kee Huidekoper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kee Huidekoper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kee Huidekoper (Den Haag, 11 september 1981) is een Nederlandse actrice en presentatrice.

In 2008 werd Huidekoper de winnares van de wedstrijd Ik wil in GTST en vervolgens vertolkte zij dertien weken lang de rol van Vera van Es. Haar personage speelde een groot aantal scènes met Rik de Jong. Kee volgde voordat ze in GTST belandde acteerlessen en ze was te zien in commercials.

Na het acteren in de soapserie, werd Kee als presentatrice opgemerkt door Mattias Schut, die eerder verantwoordelijk was voor alle gezichten van het televisieprogramma 6pack. Met het programma Trick & Treat voor Veronica zette ze haar eerste stappen op presentatiegebied.

In 2009 presenteert ze het Net5 programma Fashion Week Late Night Report. Sinds 2010 vormt Huidekoper samen met Eric Bouwman het presentatieduo van Kanaal 12, het wekelijks entertainmentprogramma van UPC. Voor dit programma interviewde ze in 2010 onder andere Jon Hamm en Elisabeth Moss, hoofdrolspelers uit de Amerikaanse televisieserie Mad Men. Kee presenteert zowel vanuit de studio als op locatie bij belangrijke evenementen voor de filmwereld, zoals het Filmfestival van Cannes en het International Film Festival Rotterdam.

In 2012 treedt Kee toe tot het presentatieteam van het VARA-programma Rambam. In Rambam pakken de makers op komische wijze zaken aan die volgens hen onjuist zijn.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten.
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button