Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kee Huidekoper boeken

Kee Huidekoper boeken

Kee Huidekoper boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kee Huidekoper of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kee Huidekoper won in 2008 de wedstrijd Ik wil in GTST, en vertolkte daarna 13 weken lang de rol van Vera van Es. Haar personage speelde een groot aantal scènes met Rik de Jong. Voordat ze in GTST belandde volgde Kee acteerlessen en ze was te zien in commercials.

Kee Huidekoper boeken voor een evenement

Kee Huidekoper is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Kee Huidekoper

Kee Huidekoper werd na haar rol in Goede Tijden Slechte Tijden als presentatrice opgemerkt door Mattias Schut, die eerder verantwoordelijk was voor alle gezichten van het televisieprogramma 6Pack. Met het programma Trick & Treat voor Veronica zette Kee haar eerste stappen op presentatiegebied.

In 2009 presenteert ze het Net5 programma Fashion Week Late Night Report. Sinds 2010 vormt Kee samen met Eric Bouwman het presentatieduo van Kanaal 12, het wekelijks entertainmentprogramma van UPC. Voor dit programma interviewde ze onder andere Jon Hamm en Elisabeth Moss, hoofdrolspelers uit de Amerikaanse televisieserie Mad Men.

Kee Huidekoper presenteert zowel vanuit de studio als op locatie bij belangrijke evenementen voor de filmwereld, zoals het Filmfestival van Cannes en het International Film Festival Rotterdam.

In 2012 treedt Kee Huidekoper toe tot het presentatieteam van het VARA-programma Rambam. In Rambam pakken de makers op komische wijze zaken aan die volgens hen onjuist zijn.

Reclamecampagnes met een bekende presentatrice

Kee Huidekoper inhuren als actrice of voice-over

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button