Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Katja Staartjes boeken

Katja Staartjes boeken

Katja Staartjes boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Katja Staartjes of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Katja Staartjes is de eerste vrouw die ooit de Mount Everest heeft beklommen. Ze geeft lezingen met prachtige beelden over haar expedities. Het leven tijdens een klimexpeditie naar 8000 meter is extreem. In een paar maanden doe je een schat aan indrukken en ervaring op. Daarom, én omdat er zoveel parallellen zijn met het dagelijks leven en werk, leent een klimexpeditie zich bij uitstek voor een boeiende lezing.

Katja beklom inmiddels 3 toppen boven 8000 meter: Cho Oyu (8201 m), Mount Everest (8848 m) en Gasherbrum 1 (8068 m). In haar lezingen neemt Katja u met haar indrukwekkende beelden mee naar deze toppen. Zij trekt in het verhaal vergelijkingen met voor u herkenbare vraagstukken. Wat is úw concrete uitdaging? En wat is uw droom? Wanneer vorm je een goed team? Hoe wordt er in uw organisatie omgegaan met fouten en risico’s? Kunt u omgaan met tegenslag en dagelijkse verstoringen? Wat maakt dat de een de top wél haalt en de ander niet? Hoe belangrijk is het proces, de weg naar de top eigenlijk? En tot slot: wat is er na de top?

Mogelijkheden

De lezing kan in lengte en thematiek worden toegespitst op uw wensen. Katja kan zowel vertellen over de Everest-beklimming als over de recentere Gasherbrum-beklimming in Pakistan. In de Gasherbrum-lezing (‘Samenspel naar de top’) hebben de onderwerpen leiderschap en samenwerking een prominente rol, aangezien Katja in deze expeditie ook de rol had van organisator en expeditieleider. In de regel duurt een lezing 45 minuten tot 2 uur.

Doelstellingen

Katja streeft ernaar om een inspirerend verhaal te brengen, wat aanzet tot nadenken en iets teweeg brengt. Ze wil haar toehoorders raken. Maar vaak wil een opdrachtgever meer bereiken dan alleen geïnspireerde medewerkers en is er een duidelijke vraag. Bijvoorbeeld, de lezing is ingebed in een teamdag en moet een verdere discussie over de samenwerking bevorderen. In zo’n geval zal ze meer interactief te werk gaan door prikkelende vragen te stellen. Ook kan Katja stellingen in haar lezing verweven, die een discussie vergemakkelijken.

Enkele uitspraken van Katja Staartjes:

• “Geen top zonder risico.
• In veel organisaties wordt uit angst (waarvoor eigenlijk?) nauwelijks risico genomen.
• Verantwoord risico kunnen nemen, dat is de kunst.
• Bottom-line komt samenwerken neer op de vraag: vul je elkaar aan en wat heb je voor elkaar over?
• Bouw niet alleen een feestje na de top, vier ook de mijlpalen op weg naar de top.
• Voor topprestaties is veel nodig, maar de sleutel ligt in ‘bezieling’.
• Ontwikkeling is mogelijk als je openstaat voor vernieuwing en hebt geleerd van eerdere ervaringen.”

U kunt Katja Staartjes boeken voor:

• Lezingen

• Training

• Advies

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button