Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Katja Schuurman boeken

Katja Schuurman boeken

Katja Schuurman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Katja Schuurman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Katja Schuurman is door haar afwisselende carrière niet alleen een doorgewinterde spreker, maar ook een fantastische presentatrice en dagvoorzitter. Katja geniet bekendheid bij zowel de oudere als jongere generatie vanwege haar prestaties op televisie en in de muziek. Haar ruime ervaring en magnetische persoonlijkheid geven glans aan uiteenlopende bijeenkomsten en zakelijke evenementen.

Katja Schuurman boeken voor een evenement

Katja Schuurman is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten. Katja is onder andere in te huren als spreker, presentatrice of dagvoorzitter.

Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is Katja Schuurman

Katja brak als actrice door met haar rol als Jessica Harmsen in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Met de single ‘Ademnood’ stond ze als Linda, Roos en Jessica (samen met GTST-collega’s Babette van Veen en Guusje Nederhorst) wekenlang nummer 1 in de Nederlandse hitlijsten. Daarnaast is Katja ook bekend als presentatrice van uiteenlopende TV-programma’s.

Presentatrice

Eind jaren ’90 presenteerde Katja Schuurman voor MTV het programma So 90’s, en samen met Carlo Boszhard het Edison Music Awards Gala. Later vergaart ze vooral bekendheid als presentatrice van verschillende avontuurlijke en informatieve programma’s voor BNN. Sinds 2001 presenteerde ze o.a BNN at Work, Katja vs. Bridget en Get Smarter in a Week. In 2009 was ze samen met Daphne Bunskoek de presentatrice van het praatprogramma De Tafel van 5 bij Net5.

Katja Schuurman maakte van 2014 tot 2018 diverse programma’s voor KRO-NCRV. Ze presenteerde onder andere Katja’s Bodyscan, Echt Niet OK! en Memories. Vanaf 2019 presenteert ze samen met Tijl Beckand het programma Gemaakt in Nederland bij RTL4.

Actrice

Ook de filmcarrière van Katja Schuurman gaat onverminderd door. Ze speelde in films als No Trains, No Planes, Kapitein Rob en het geheim van professor Lupard, Het Wapen van Geldrop, Oesters van Nam Kee, en had de hoofdrol in ‘Costa!’. Van deze film nam ze ook de titelsong voor haar rekening. Verder speelde Katja in de TV series van Costa, All Stars en Medea. In 2013 ontving ze lovende kritieken voor de film Interview van Theo van Gogh, waarin ze naast acteur Pierre Bokma in de hoofdrol schittert.

Voor Net5 speelde Katja Schuurman in 2009 samen met Bracha van Doesburgh en Eva Van Der Gucht in de serie S1NGLE, gebaseerd op de gelijknamige krantenstrip. In 2014 had ze met haar toenmalige man Thijs Römer een van de hoofdrollen in de televisie serie Nieuwe Buren.

Voice-over

Daarnaast sprak Katja Schuurman diverse animatiefilms in. Zo is ze te horen als de ‘hoofdkip’ in Chicken Run, Kida in Atlantis, Jennifer in de film Ice Age, en een van de katten in Minoes van Annie M.G. Schmidt.

Boeken

Op 2 november 2016 kwam de eenmalige glossy DOOD uit waarvan Schuurman hoofdredacteur was. In 2017 verscheen een bundel erotische gedichten die door haar waren samengebracht onder de titel Verboden vruchten – erotische verhalen en gedichten uit de wereldliteratuur. In 2018 bracht Katja Schuurman haar eerste reisboek uit, getiteld Katja was hier.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button