Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kartoesj boeken

Kartoesj boeken

Kartoesj boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kartoesj of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kartoesj bestaat uit 6 zangers/muzikanten, uit Guttecoven, Limbricht en Sittard: Guus Steinen, Geert Cremers, Jan Konings, René Haustermans, Ruud Rutjes, Guus Kitzen.

Guus Steinen die alle teksten en veel muziekcomposities voor zijn rekening neemt drong toen met zijn liedje Tam Tam door tot de halve finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Hij had echter nog geen groep die het lied ten gehore kon brengen. Hij benaderde hiertoe enkele hem bekende muzikanten en vormde zo de groep Kartoesj. “Tam Tam” kwam in de finale van het Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer en deed het daar prima. Voor platenmaatschappij aanleiding om Kartoesj de kans te geven een complete CD uit te brengen met eigen nummers. Deze debuut CD werd zeer goed ontvangen door het in grote getale opgekomen publiek. De variatie in stijlen is ruim. Kartoesj brengt zowel luisterliedjes als carnavalskrakers, maar ook Mexicaanse en Oberkrainer nummers ten gehore, alles in het Limburgs dialect.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button