Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Karen Peterson boeken

Karen Peterson boeken

Karen Peterson boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Karen Peterson of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Na een start eind jaren ’70 maakte Karen in 1983 haar eerste solo-LP. Alle teksten en muziek hierop waren van haar eigen hand, terwijl voor zowel de arrangementen als de begeleiding Rob van Dijk tekende, bijgestaan door zijn trio.

Sinds Karen de TROS/ Conamus prijs 1984 won

is zij zich fulltime beroepsmatig op de lichte muziek gaan toeleggen. Het repertoire wisselt, naast de oorspronkelijke jazzsongs van sfeervolle moderne ballads tot eigentijdse funk/soul stukken waarbij ook eigen repertoire niet ontbreekt.

Een reeks van radio en televisie optredens volgden

o.a. KRO’s ‘Van Twaalf tot Twee’ met het orkest van Piet Zonneveld, programma’s bij de TROS met het orkest van Peter Bochem en het combo van Cor Bakker, NCRV”s Twaalfuurtje met het Gouden Regen Ensemble, Lunchtime Magazine en een Televisieoptreden waar zij werd begeleid door niemand minder dan Louis van Dijk.

In 1988

werkte zij met Hans Vermeulen en Diana Marchall aan een succesvolle CD productie waarop zij een duet met Hans zingt. Hieruit volgden diverse theatertournees. Ook werkt Karen veelvuldig mee aan jingle opnamen en reclamespots. Haar nieuwste CD is een bewijs van haar veelzijdigheid.

Sinds Karen met haar eigen trio

en als piano-entertainer werkt, treedt zij veelvuldig op voor grote concerns. Op diverse jazzfestivals deed zij reeds succesvolle concerten en deed haar optreden beslist niet onder voor de grote namen waar zij tussen stond.

Karen volgde een opleiding

aan de academie voor lichte muziek te Hilversum en is multi-instrumentalist. Tijdens een optreden neemt zij naast piano ook gitaar en saxofoon ter hand, terwijl ook alle arrangementen en drumsequensen van haar hand zijn. De bezetting van toetsen, gitaar, basgitaar, sax en zang is voor een trio dan ook beslist veelzijdig te noemen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button