Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Karel van de Graaf boeken

Karel van de Graaf boeken

Karel van de Graaf boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Karel van de Graaf of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

U kent Karel van de Graaf als één van de presentatoren van het actualiteitenprogramma ‘Netwerk’. Als 11-jarig jongetje was Karel van de Graaf al jaloers op de journalisten die bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig mochten zijn om verslag te doen. Dat wilde hij ook. In 1969 trad Karel in dienst bij de AVRO Radio. Hij maakte naam met programma’s als ‘Service Station’, ‘Met Het Oog Op Morgen’, ‘Een Middagje AVRO’ en ‘Van De Graaf Generator’. Karel zag zijn inspanningen in 1981 bekroond met de Zilveren Reismicrofoon. In december 1984 schreef Karel geschiedenis met een spraakmakende aflevering van zijn eigen, wekelijkse talkshow ‘Karel’ met de voor- en tegenstanders van Bouterse. De uitzending liep uit op een vecht- en schietpartij. Dat spraakmakende fragment was in 54 landen – van Mexico tot Australië – op TV te zien. De AVRO besloot daarop met het programma door te gaan. De talkshow zou in de loop der jaren een keur van nationale en internationale coryfeeën verwelkomen. Karel presenteerde o.a. NOS-uitzendingen zo ook tijdens de Golfoorlog (1991) en de aanslagen op 11 september (2001), en bij de AVRO ‘Naar Eer En Geweten’ en hij presenteert vanaf 1986 regelmatig afleveringen van de actualiteitenrubriek Televizier, dat later opgaat in Netwerk.
Ook doet hij jarenlang het gesprek met de minister president. In oktober 1999 startte de opvolger van de talkshow ‘Karel’, ‘De Toekomst van Karel’. Daarnaast presenteert hij de ‘Kern Van De Zaak’ en ‘Tien Lastige Vragen’.

Karel van de Graaf is een grote tv-persoonlijkheid

en dynamisch presentator. Hij is journalist en tv-presentator met meer dan dertig jaar ervaring. Van de Graaf is bovendien een ervaren dagvoorzitter met veel en een brede expertise.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button