Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kaj van der Voort boeken

Kaj van der Voort boeken

Kaj van der Voort boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kaj van der Voort of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kaj van der Voort brengt een optreden met een mix van eigen repertoire, covers als ‘Alles Is Liefde’ (BLØF), ‘Energie’ (Ronnie Flex), ‘One Night Stand’ (B-Brave) en een medley van Nielson, Marco Borsato en Volumia! Naast zangoptredens is Kaj ook te boeken voor presentatieklussen.

Kaj van der Voort boeken voor een evenement

Kaj van der Voort is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Kaj van der Voort

Kaj begon zijn carrière toen hij op 11-jarige leeftijd werd gecast voor de musical Ciske de Rat. Enkele jaren later behaalde hij grote successen in de Benelux als lid van de mateloos populaire boyband B-Brave! Kaj is tot tweemaal toe genomineerd voor de Hitkrant Hittegolf Hunk, een prijs die hij in 2014 en 2016 op zijn naam mocht schrijven.

In 2017 nam Kaj van der Voort zelf de presentatie van de Hittegolf Awards voor zijn rekening. Ook deed hij samen met danspartner Maan mee aan het TV-programma Dance Dance Dance, waarin hij de spreekwoordelijke sterren van de hemel danste. Tijdens deze zomer vloog Kaj langs alle Europese badplaatsen als reisreporter van Gogo’s Totally Summer.

Eind 2017 bracht Kaj van der Voort zijn solo EP ‘Alles Is Anders’ uit. De eerste single ‘Mee Naar Haar’ scoorde zowel op YouTube als op Spotify meer dan een half miljoen views en luisterbeurten. In de videoclip van zijn laatste single ‘Wakker’ zingen diverse BN’ers mee met het nummer terwijl ze wakker worden en aan hun ochtendritueel beginnen.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button