Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Kaj Gorgels boeken

Kaj Gorgels boeken

Kaj Gorgels boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Kaj Gorgels of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Kaj Gorgels is een online personality, presentator en journalist. Hij begint met schrijven tijdens zijn reis door Azië. Het schrijven, het avontuurlijke, zijn nieuwsgierigheid en zijn droom om ooit voor de televisie te werken brengen hem uiteindelijk bij de studie Journalistiek. De entertainmentindustrie krijgt echter zijn voorkeur na een uit de hand gelopen hobby: Kaj’s Typetjes.

Kaj Gorgels boeken voor een evenement

Kaj Gorgels is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Kaj Gorgels

Kaj’s Typetjes

Op YouTube worden Kaj’s Typetjes een regelrechte hit. In elke video kruipt Kaj in de huid van verschillende zelfbedachte personages. Zijn fantasie, humor en talent om te spelen zorgen voor een groot online succes. Kaj heeft inmiddels een zeer populaire Facebook pagina en ook op Instagram heeft hij veel volgers. Dankzij zijn filmpjes, die soms wel meer dan een miljoen keer bekeken zijn, is Kaj een online bekendheid geworden.

YouTube programma’s

Naast zijn typetjes heeft Kaj ook een eigen YouTube kanaal: ‘Zo, die is goed met’, waarvoor hij presenteert. In dit programma bezoekt hij mensen met een bijzondere hobby, beroep of talent. Een programma met eens serieuze insteek, maar toch ook met de nodige humor.

Veronica

Het presenteren bevalt Kaj goed en in 2015 is hij reporter voor het Veronica programma ‘Bonobo’s’, waar hij brutaal en ondeugend in de wereld duikt van seks en liefde. Ook presenteert hij het programma ‘NieKaj index’, waar hij voor de Toto voetbaluitslagen voorspelt en ex-voetballers interviewt.

Concentrate

Daarnaast is Kaj ook host bij het YouTube kanaal Concentrate. Kaj presenteert daar samen met onder andere Monica Geuze, Bobbie Bodt, Thomas Cox, Nanne Meijer en Kaj van der Ree. Per week komen er drie nieuwe video’s online en iedere laatste donderdag van de maand hebben ze een livestream.

Kaj Gorgels boeken
Kaj Gorgels boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button