Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » K3 boeken

K3 boeken

K3 boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor K3 of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Voor het succes van K3 waren zowel Karen, Kristel als Kathleen al actief op muzikaal vlak. Hun manager brengt de drie meisjes op het idee om een trio te vormen als Vlaams antwoord op groepen als Steps, Spice Girls en B*Witched. Gezien de voornaam van de drie meisjes met een K begint is de groepsnaam snel gevonden: K3 is geboren!

De eerste single van het K3 is “Wat ik wil”. In 1999 doet K3 mee aan de preselecties van Eurosong met het nummer “Heyah Mama”. K3 wint de preselectie niet, maar als “Heyah Mama” als single wordt gereleased breekt K3 defintitief door. “Heyah Mama” wordt een megahit. In april 1999 komt de single de Vlaamse Ultratop 10 binnen, staat uiteindelijk 16 weken op nummer 1 en blijft in totaal 34 weken in de top staan.

K3 krijgt van Radio 2 de Zomerhit 1999 trofee voor hun doorbraaksingle. “Yeke Yeke” volgt “Heyah Mama” op als nummer 1, en ook de volgende single lost de nummer 1 af. Daardoor staat K3 maar liefst 32 weken onafgebroken op de eerste plaats. “I love you baby” wordt de derde single op rij die K3 goud oplevert. Het eerste album “Parels” wordt al goud in voorverkoop. K3 wordt een fenomeen en intussen ontdekt ook Nederland de K’tjes.

Als in Vlaanderen “Alle Kleuren” wordt uitgebracht is er inmiddels een echte K3-rage. De single wordt opnieuw bekroond met de Zomerhit trofee van Radio 2. Elke volgende single die K3 uitbrengt is een gegarandeerd succes.

In 2001 is het weer bingo: K3 wint opnieuw de Zomerhit trofee met ‘Tele-Romeo’. Deze single plaatst zich voor het eerst ook op de eerste plaats in de internationale hitlijsten. “Blub, ik ben een vis!” wordt het themalied van de gelijknamige Deense animatiefilm. Het jaar wordt afgesloten met een optreden in De Grote Sinterklaasshow en een TV-special in Zwitserland die op oudejaar wordt uitgezonden. Ondertussen bereiden ze zich voor op hun nieuwe toernee en hun rol als de goede feeën in de musical “Doornroosje”.

Zowel de musical “Doornroosje” als “De K3 Show” zijn in 2002 een megasucces en worden een aantal keer verlengd. “Toveren”, de single uit de musical wordt een enorme hit in Vlaanderen en Nederland. In Nederland is ondertussen ook de K3-manie losgebarsten. “Feest”, de eerste single als voorloper op het nieuwe album wordt wederom een megahit. Eind 2002 wordt het album “Verliefd” gereleased, samen met de nieuwe single “Papapa”. K3 verkoopt in 2002 een record aantal albums in Nederland (420.000!), waarmee ze wereldsterren als Shakira, U2 en The Rolling Stones ver achter zich laten!

Begin 2003 bereiden de meiden zich voor op de nieuwe Studio 100-musical “De Drie Biggetjes”. De musical wordt al voor de première verlengd wegens massale belangstelling. K3 krijgt een eigen TV-show op Nederland 3: De wereld van K3, waarvan in totaal 83 worden gemaakt.

K3’s populariteit in Nederland wordt ongekend groot. In de zomer van 2003 wordt ‘Oya Lélé’ opnieuw een megahit voor K3. Eind 2003 volgt de nieuwe single met bijhorende clip: ‘Frans Liedje’. Naast een nieuwe reeks van ‘De Wereld van K3’ op de TROS start ook VTM een Vlaamse versie van het TV-programma van de 3 meiden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button