Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » K-Liber 4 Life boeken

K-Liber 4 Life boeken

K-Liber 4 Life boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor K-Liber 4 Life of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

K-Liber wordt K-Liber 4 Life
De populaire groep K-Liber heeft hun naam verandert in K-Liber 4 Life.

Volgende maand zal men onder deze vernieuwde naam een nieuwe single uitbrengen die gaat heten “Wat ga je doen (Sang y’o go du)”. De single is een duet met de Pop/R&B formatie Re-Play.

abc_biografie voorheen

TEDDO JUICE, PUGISTIX EN MEGA MASTER ZIJN SAMEN K-LIBER

Deze boys uit Curaçao

zijn inmiddels al meer dan 5 jaar samen. TEDDO JUICE en PUGISTIX hebben hun studie afgemaakt en staan nu als leraar voor de klas in het middelbaar onderwijs.

Nadat ze een aantal jaren in diverse clubs optraden

om hun hobby te delen met anderen ontstond de drang tot meerdere en grotere projecten. In de afgelopen jaren werden dan ook meerdere albums uitgebracht.

De eerste was een enorm succes in de Antillen

en Nederland. “LAGE BAI”, “CHICKLETS” en “HASI KI BO KE” werden allen hitsingles. Het tweede album “MAGNIFICO” is nog steeds een van de meest gedraaide platen in “het circuit”. Het was logisch dat hierna een “BEST OF” volgde. Ze scoorde een enorme hit met de single “DANSEN” en zo stond K-liber ook in Nederland duidelijk op de kaart.

Natuurlijk hebben ze erna niet stil gezeten

en is, tussen de vele optredens door, nieuw materiaal geschreven. In 2003 volgde dan ook het vierde album: Plamatoria. Op dit album staan hits als ‘Doe wat je wil’ en ‘E yo skaatje’. ‘Da kan nie’ kwam als single uit en daarmee waren zij de meest aangevraagde R&B clip op de Box.

Duidelijk was dat we in 2004

veel van deze jongens zouden gaan horen en zo begonnen zij dat jaar met een succesvol optreden op het Noorderslag Festival.

Op 15 augustus 2004

was de release van de single “Viben” welke een enorm succes was en een nummer 2 notering haalde in de hitlijsten. Hiervan werd samen DJ Chuckie en RMXCRW ook een remix gemaakt. Tevens kwam het nieuwe album “Schuurpapier” uit, een gevarieerde CD met bijna enkel Nederlandstalige nummer. Van dit album werd de single “Loungen” uitgebracht feat. Michael Bryan welke ook hoge ogen scoorde en een andere kant van K-liber liet zien.

In januari 2005

mochten ze de award voor beste Discotheekact 2004 in ontvangst nemen en stonden die maand ook weer op Noorderslag. De TMF nominatie 2005 voor Best Urban wonnen ze helaas niet maar K-liber zorgde wel weer voor het nodige spektakel. Half april mogen we weer een nieuwe single verwachten!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button