Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Justine Pelmelay boeken

Justine Pelmelay boeken

Justine Pelmelay boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Justine Pelmelay of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Opgroeiend in een muzikaal gezin zingt Justine Pelmelay in de jaren ’80 in de Nederlandse bands de Pasadena Dream Band, Swinging Soul Machine en The Jody Singers. Met de Pasadena Dream Band zingt ze het bekende “Zandvoort aan de Zee”. En in 1988 komt zij voor het eerst in aanraking met het Eurovisiesongfestival waar zij met het optreden van Gerard Joling in het achtergrondkoor zat. Een jaar later (1989) neemt Justine zelf deel aan het Songfestival met “Blijf zoals je bent”, en kreeg zij tijdens het Nationale Songfestival de hoogste punten van Nederland. Mede door de hoge verwachtingen en omstandigheden zorgde een onzuivere noot voor een vijftiende plaats. Tijdens de afterparty van het feest heeft ze hier gezongen met de jonge Celine Dion voordat zij internationaal doorbrak.

In de jaren ’90 gaat Justine terug naar haar Indische roots (Ambon, Java) en vormt zij samen met TV-kok Lonny Gerungan het duo Justine & Marlon. Samen brachten zij drie CD-albums (album top 20) en DVD’s uit en haalde de Indische liedjes weer naar Nederland. In samenwerking met de Tros hebben zij met andere Indische artiesten o.a. Andries en Wieteke van Dordt een Indische special gemaakt. Justine gaat hierna solo verder met diverse singles o.a. “Een vriend laat je niet in de steek” bekend van de TV commercial AEG. En een duet met John Denver “Perhaps Love”. Het Songfestival blijft kriebelen en Justine nam in 2005 deel aan de voorrondes met “What you see is What you get” voor het Eurovisie Songfestival.

In datzelfde jaar werd zij gevraagd om deel te nemen aan de Dutch Diva’s na het vertrek van Sandra Reemer. Tijdens dit uitstapje hebben zij de single “Just one kiss” uitgebracht. Uiteindelijk gaat Justine solo verder en neemt zij de single geschreven door Paul Mayer en Marco Dirne “Nothing’s Gonna Shut Me Up” op. Voor de veelzijdige zangeres is geen uitdaging te gek en stond zijn in 2007 in de Theatershow “The Soul of Motown”. Tijdens de afsluiting van deze show in de Rai te Amsterdam waren er gastoptredens van niemand minder dan de Three Degrees, The Supremes en Jocylin Brown. Tijdens deze periode neemt Justine deel aan “De Afvallers met Sterren” op SBS 6. In strijd met haar overgewicht viel zij maar liefst ruim dertien kilo af. Justine krijgt hiervan begeleiding van coach Hein Vergeer die haar laat inzien hoe ze ondanks haar werktijden toch gezond kan eten.

Naast de vele optredens verzorgt Justine Pelmelay verschillende presentatieklussen voor televisie en op bedrijfsevenementen. Ook is ze regelmatig te horen in radio commercials, en heeft ze in het verleden stemmen in gesproken voor o.a. een Disney film.

In 2010 bracht Justine Pelmelay de single “Wereld zonder liefde” uit, wat het begin is van een nieuw Nederlandstalige album waar zij momenteel druk mee bezig is. Daarnaast is zij bezig aan een biografie waarin zij vertelt over haar leven als zangeres, werkneemster, huismoeder en vrouw. In oktober 2011 is de nieuwe single “Ik laat je nooit meer gaan” uitgebracht.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button