Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Julien Croiset boeken

Julien Croiset boeken

Julien Croiset boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Julien Croiset of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Julien Croiset studeerde Toneel aan het Conservatorium in Antwerpen en volgde de Toneelschool Maastricht. Daarna haalde hij een master psychologie aan de Vrije Universiteit. Na zijn studie speelde hij veel bij grote Nederlandse gezelschappen zoals De Appel, Het Nationale Toneel, Theater van het Oosten en de Haagsche Komedie.

Julien Croiset boeken voor een evenement

Julien Croiset is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Julien Croiset

Na een aantal jaren fulltime op het toneel besloot Julien zich te richten op de psychologie. Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Sinds enkele jaren is Julien Croiset weer volop aan het spelen, met name in films en televisieseries.

Zo was hij te zien in ondermeer Houvast (best short film Tribeca Film Festival 2016), De Held, Bon Bini Holland 2, De 12 van Oldenheim, Flikken Maastricht, De Ludwigs, Klem, Van God Los, De Zuidas en Vilify (short). Ook speelde hij in een afstudeervoorstelling Manifesten en in Het Bittere Kruid op Theaterfestival na de Dam.

Acteren combineert Julien met zijn werk als psycholoog en het lesgeven op de Universiteit. Recent speelde hij de hoofdrol in de korte film Mensendagen.

Reclamecampagne met een bekende acteur

Julien Croiset wordt regelmatig gecast voor commercials, waaronder voor Albert Heijn, SNS Bank, Binck Bank en OHRA verzekeringen. Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button