Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Juize.FM Straat Tour boeken

Juize.FM Straat Tour boeken

Juize.FM Straat Tour boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Juize.FM Straat Tour of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

JUIZE.FM STRAAT TOUR

Juize.FM is het nummer 1 radiostation voor Hiphop and R&B met programma’s van onder andere Niels Hoogland, Ali B, Yes-R, Negativ, 2Tall, E-Life en DJ Jeff. Het eerste en enige Hiphop and R&B radiostation van Nederland is in juli 2004 ontstaan.

Vanaf nu bestaat de mogelijkheid

om liefhebbers van Hiphop and R&B muziek een echte urban party aan te bieden. Een drie uur durende show, voorzien van de beste muziek- en geluidsapparatuur, met een urban deejay uit de Juize.FM DJ Pool en een rauwe MC. Tevens is er de mogelijkheid om bezoekers van de show op een unieke manier te laten deelnemen door middel van een rap-battle.

Bij de Juize.FM Straat Tour

hoort een uitgebreid promotiepakket. Zo zet Juize.FM wekelijks 12 commercials in ter aankondiging van de Juize.FM Straat Tour. Daarnaast heeft de Juize.FM Straat Tour een structurele pagina op de website van Juize.FM met een duidelijk overzicht van de data en de locaties van de Juize.FM StraatTour.

De Juize.FM Straat Tour is een 3 uur durende show

met: een DJ uit de Juize.FM DJ Pool, MC, rap-battle, speciaal Juize.FM urban decor, geluid & licht, een uitgebreid promotie pakket met o.a. 12 commercials op Juize.FM en in het programma Juize op Radio 538 en full color posters ter promotie van de party.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button