Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Judith de Bruijn boeken

Judith de Bruijn boeken

Judith de Bruijn boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Judith de Bruijn of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Judith de Bruijn studeerde onderwijskunde en werkte daarna als curriculum-ontwikkelaar bij EMC. In 1988 stapte zij over op het medium televisie.

Haar televisiecarrière begon in Londen, als Dutch coördinator voor The Cildren’s Channel. Na het opzetten van de Utrechtse stadstelevisie belandde zij in 1990 bij de Avro als presentator en producer.

In de loop der jaren ontwikkelde zij zich als allround programmamaker. Zij presenteerde onder meer de Droomshow, de Ochtenden en Get the Picture. Judith de Bruijn voelt zich uitstekend op het podium tijdens congressen en evenementen, maar ook op de televisie. Opvallend hierbij is haar betrokken manier van presenteren. Maar Judith biedt meer: zij verstaat de kunst om haar publiek te prikkelen om tot actie over te gaan. Zonder pardon legt zij de vinger op de zere plek en spoort aan tot commitment. En dit nooit zonder humor!

U kunt Judith de Bruijn boeken als: dagvoorzitter.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button