Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joyce Sombroek boeken

Joyce Sombroek boeken

Joyce Sombroek boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joyce Sombroek of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joyce Sombroek begon al op haar zevende met hockeyen bij de Lochemse Hockey club. Ze stond graag in de spits, maar was helemaal om toen ze het keepen had ontdekt. Het keepen ging haar erg goed af, ze vond het uitdagend en leerde snel.

Op 13-jarige leeftijd werd Joyce gescout voor district Oost-Nederland en op haar veertiende speelde ze al in de A1 en met Dames 1 van Lochem mee. Door in 2005 te verhuizen naar Zeist ruilde Joyce Sombroek haar oude club in voor Hockeyclub Schaerwijde. Ze hield ook hier bijna alles van de lijn en wist het al snel tot Dames1 te schoppen. Intussen werd ze ook nog eens geselecteerd voor Nederland onder 16, later ook Nederland onder 19 en Jong Oranje. Met dit laatste team werd ze in 2009 wereldkampioen op het WK in Boston.

Na een jaar in Jong Oranje schoof ze door haar grote inzet en prestaties vervroegd door naar het Nederlands Efltal. Schaerwijde werd verrruild voor Hoofdklasseteam Laren. In de zomer van 2010 was ze voor Oranje eerste keepster op het WK in Rosario, haar definitieve doorbraak. Joyce bewees zichzelf als nooit tevoren en behaalde dat seizoen meer mooie prijzen. Ze werd onder andere talent van het jaar in de Rabo hoofdklasse en beste keepster van de Rabo Trophy.

Naast haar imposante hockeyprestaties studeert Joyce Sombroek sinds 2008 ook medicijnen in Amsterdam. Een studie die veel inzet vraagt, maar die ze nog goed kan combineren met de topsport. In 2012 wint Joyce de mooiste titel tot nu toe; een gouden medaille tijdens de Olympische Spelen van Londen 2012.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button