Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joss Mennen boeken

Joss Mennen boeken

Joss Mennen boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joss Mennen of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joss Mennen startte zijn professionele cariere zo’n 25 jaar geleden als leadzanger van de band Zinatra. De band scoorde hits in Europa, Zuid-Amerika en Azie, maar na twee albumreleases stopte het Zinatra avontuur in 1992.

Als sessie-muzikant /backing vocalist, werkte Joss mee aan tal van belangrijke album releases van bands als Danger Danger, Craaft en The Scorpions. Maar ook klonk zijn stem in commercials van o.a. Philips, LA Gear etc.

In deze periode werkte Joss ook als engineer, producer en was een aantal jaren studio-manager bij Markant Recording Studios in Heeze (NL).

In 1992 begon Joss songs te schrijven met gitaristen Eric van de Kerkhof en Peter-Paul Meusen, het begin van de band MENNEN.

MENNEN hield het zo’n 18 jaar uit. Na de release van 5 studio-albums en 2 live-platen stopte de band in 2010. Hun laatste studio-album “Planet Black”, werd opgenomen door Erwin Musper (Van Halen, Anouk, David Bowie). De band speelde ter promotie van deze release tijdens het legendarische Wacken Open Air festival. Andere hoogtepunten voor MENNEN waren hun headliner toures in Zuid-Europa en de band stak twee keer de Atlantische plas over om in de USA op te treden.

Joss is al een tijd bezig met het schrijven liedjes en teksten in het Weerter dialekt. Limburgstalige popmuziek met autobiografische teksten. Omdat je in je eigentaal toch het beste kan uitdrukken, aldus Joss. Met zijn band JOSS MENNEN & VRINDE zal de band gedurende 2012 het podium betreden om de release van de eerste Weertlandse solo plaat te promoten. Hoogtepunt zal zeker de aangekondigde theatershow zijn in het Munt Theater in Weert op 14 oktober 2012.

“A tribute to the stars” onder die vlag zal de nieuwe power rockband will-M-Duyz vanaf September 2011 van leer trekken. will-M-duyz is een 3 mans formatie waarmee Joss het pad van stevige rockmuziek zal blijven bewandelen. All time hits zijn door de band bewerkt tot powerrock songs. Daarnaast is de band in Joss zijn Rock Inc. Recording Studio druk aan het sleutelen aan eigen materiaal.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button