Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jose Hoebee boeken

Jose Hoebee boeken

Jose Hoebee boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jose Hoebee of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

José Hoebee begon als 15-jarig meisje te zingen samen met haar 2 zussen en een vriend. Tijdens een talentenjacht werd ze ontdekt door producer/arrangeur Piet Souer, die met producer Hans van Hemert op zoek was naar zangeressen voor hun nieuwe meidengroep.

José Hoebee boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van José Hoebee zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking. Kijk ook op deze pagina met veelgestelde vragen over het boeken van artiesten voor een evenement of bedrijfsfeest.

Wie is José Hoebee

José Hoebee vormde samen met Marga Scheide en Patty Brard de succesvolle meidengroep Luv. Met diverse hits zoals ‘The greatest lover’, ‘Troyan horse’ en ‘Üome’ veroverde Luv de hele wereld. In 1980 verliet Patty Brard de groep en werd vervangen door Ria Thiels. Luv scoort nog een hit (My number one) en houden het dan voor gezien.

José Hoebee gaat solo verder, en scoort al vrij snel een nummer-1 hit met ‘I will follow him’. Het nummer is een idee van echtgenoot en producer Will Hoebee. Samen met producer Pim Koopman scoort ze nog enkele top 10-hits.

José neemt vervolgens samen met vriendin Bonnie St. Claire een album op met Abba songs. Daar blijft het niet bij. Op het album van Ron Brandsteder doet José een gast optreden. Samen met Ron neemt ze het prachtige Leonard Cohen nummer ‘So long Marianne’ op. Ook deze plaat beland in de hoogste regionen van de hitlijsten.

In 1993 besluit José te stoppen met haar carrière om alle aandacht aan haar gezin te kunnen geven. Tien jaar later voelt José onder druk van de vele fans die zij nog steeds heeft dat het tijd wordt de draad weer op te pakken.

Ook nu blijkt er nog steeds grote belangstelling te bestaan voor haar optredens maar ook liedjes uit de periode na Luv.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button