Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jort Kelder boeken

Jort Kelder boeken

Jort Kelder boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jort Kelder of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jort Kelder is journalist, columnist, televisiepresentator en voormalig hoofdredacteur van het maandblad Quote. Hij was regelmatig te gast als tafelheer bij de De Wereld Draait Door, Pauw en Jinek. Sinds 2020 is hij een van de presentatoren van het actualiteitenprogramma Op1.

Jort Kelder boeken voor een evenement

Jort Kelder is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten.

Wie is Jort Kelder

Jort Kelder studeerde Nederlands recht aan de Universiteit Utrecht. Hij begon zijn carrière als stagiair bij het zakenblad Quote. Na zijn studie ging hij in 1990 verder als redacteur bij het tijdschrift. In 1993 werd Jort Kelder hoofdredacteur van Quote. Vanaf 1993 schreef hij ook artikelen en columns voor het NRC Handelsblad en Het Parool.

In 1998 werd Jort Kelder uitgeroepen tot Hoofdredacteur van het jaar. Quote werd in 1999 door de Nederlandse Uitgeversbond uitgeroepen tot Tijdschrift van het jaar. In 2007 besloot Jort Kelder terug te treden als hoofdredacteur van Quote, maar bleef nog wel enige tijd aan als adviseur. Ook schreef hij een maandelijkse column op de achterpagina van het blad.

Jort Kelder publiceerde vanaf 1996 verschillende boeken, onder andere met Yvo van Regteren Altena.

Televisieprogramma’s

Vanaf 2000 presenteerde Jort Kelder verschillende televisieprogramma’s voor achtereenvolgens NET 5 (2000-2002), Talpa (2005), KRO (2006-2009), AVRO (vanaf 2011) en VPRO (vanaf 2012).

In 2008 richtte Jort Kelder vanuit zijn bedrijf Mediamaatjes BV het TV-productiebedrijf 925TV op, waarmee hij onder andere het programma Bij ons in de BV maakte.

Reclamecampagnes met een bekende presentator

Jort Kelder inhuren als voice-over of columnist

Kijk voor meer informatie over het inhuren van bekende Nederlanders voor een (reclame) campagne op onze pagina Celebrity Based Campaigning.

Jort Kelder boeken
Jort Kelder boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button