Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joris Putman boeken

Joris Putman boeken

Joris Putman boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joris Putman of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joris Putman speelde als 7-jarige een ondersteunende hoofdrol in de Nederlandse film OEROEG die in Indonesië opgenomen werd. Van zijn 9e tot zijn 19e speelde hij daarna in diverse televisieproducties en films.

Na zijn eindexamen VWO ging Joris in 2003 voor een acteeropleiding in Engeland naar de London Academy of Performing Arts (LAPA). Aan het eind van de cursus werd hij benaderd door de productie van de TV-soap Goede tijden, slechte tijden (GTST) met de vraag of hij de rol van Morris Fischer op zich wilde nemen. Deze rol heeft hij tot februari 2007 gespeeld.

In het voorjaar van 2007 werd Joris winnaar van de kunstschaatsshow Dancing on Ice op RTL 4. Sinds 2007 presenteert hij samen met Esther Duller het programma Van Kavel tot Kasteel op RTL 4. Daarnaast is hij actief als in de jeugdseries de Sportlets en Puppy Patrol, de beide op Nickelodeon worden uitgezonden.

In 2009 richtte Joris Green Dream Productions op met de wens om zijn eigen televisieprogramma voor jonge groene Willie Wortels Green Dream District te produceren. Inmiddels is dit programma al vier seizoenen uitgezonden op National Geographic Channel (seizoen 1 t/m 3) en Disney XD (seizoen 4). Daarnaast blijft hij bezig met het ontwikkelen van formats voor nieuwe programma’s, met name gericht op de combinatie van techniek en duurzaamheid.

In 2012 produceerde Joris ook het nieuwe business to business discussieprogramma Watt Nu? over de energietoekomst van Nederland (uitgezonden op RTL 7 / RTL Z). In 2013 zal Watt Nu? ook weer op RTLZ uitgezonden worden. Joris heeft een breed netwerk en actuele kennis op het gebied van duurzaamheid, techniek, onderwijs en innovatie. Hij is ook een ervaren dagvoorzitter op congressen met betrekking tot duurzaamheid en energie.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button