Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jörgen Raymann boeken

Jörgen Raymann boeken

Jörgen Raymann boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jörgen Raymann of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jörgen Raymann is een Nederlands-Surinaams cabaretier, stand-up comedian en presentator. Hij presenteert het televisieprogramma RAYMANN, voorheen Raymann is Laat en Comedy Factory bij de NPS (nu NTR). Ook treedt hij op in het theater.

Jörgen Raymann boeken voor een evenement

Jörgen Raymann is voor verschillende soorten opdrachten te boeken. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden en de kosten voor het inhuren van Jörgen.

Wie is Jörgen Raymann

Sinds 2005 is Jörgen ambassadeur van Unicef en een veelgevraagd presentator bij o.a. het North Sea Jazz Festival, Zomercarnaval en de Uitmarkt. Jörgen ontving de TV Personality Prijs van 2005 en in maart 2006 werd hem de Kleuren Award uitgereikt (een prijs voor bekende Nederlanders die zich inzetten om de integratie te bevorderen).

Jörgen is een veelgevraagd presentator op congressen en symposia, in zowel het bedrijfsleven als in de culturele wereld. Zijn betrokkenheid bij de multiculturele samenleving kan hij op een inspirerende manier omzetten in een motivational speech die ingezet kan worden op vele gebieden. Ook treedt hij op als cabaretier met een kort programma dat specifiek voor de gelegenheid is samengesteld.

Jörgen Raymann boeken
Jörgen Raymann boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button