Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jordan Roy boeken

Jordan Roy boeken

Jordan Roy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jordan Roy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jordan Roy is door de jaren heen uitgegroeid tot een professionele zanger. Hij groeide op in Rotterdam in een zeer muzikale familie en kwam daardoor al jong in aanraking met muziek. Zijn vader speelde gitaar, zijn moeder zong, zijn oudste broer leerde hem drummen, zijn jongste broertje gitaar en Jordan hield zich bezig met zingen en piano spelen. Zijn ouders namen hun elke zondag mee naar de kerk waar zijn liefde voor meerstemmige muziek, harmonieën en black gospel ontstond.

Om zichzelf verder te ontwikkelen als zanger en muzikant volgde Jordan Roy de School voor Muziek en Dans en stroomde daarna door naar het Conservatorium in Rotterdam. Daar studeerde hij in 2011 met een 9,5 af. Door de jaren heen deed hij ervaring op met optredens als solo artiest, backing vocalist en vocal coach. Aan het eind van zijn opleiding richtte hij met 2 vriendinnen de pop groep Adlicious op, waar hij al zijn energie kwijt kon om vooral vocale arrangementen te maken.

De afgelopen jaren heeft Jordan Roy onder andere mogen samenwerken met artiesten als Sharon Doorson, Berget Lewis, Lisa Lois, Waylon, Ilse de Lange, Glennis Grace, Alain Clark, Jocelyn Brown en nog vele anderen. Nu is de tijd aangekomen om te focussen op zijn solo carrière. Achter de schermen is Jordan hard aan het werk met zijn eigen muziek.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button