Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jordan Roy boeken

Jordan Roy boeken

Jordan Roy boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jordan Roy of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Al van kleins af aan houdt hij ervan om te zingen. Door de jaren heen is deze hobby uitgegroeid tot zijn professionaliteit waar hij nog elke dag heel dankbaar voor ben. Opgroeiende in Rotterdam in een super muzikale familie kwam hij al heel jong in aanraking met muziek. Zijn vader speelde gitaar, zijn moeder zong, zijn oudste broer leerde hem drummen, zijn jongste broertje gitaar en hij hield zich bezig met zingen en piano spelen. Zijn ouders namen hun elke zondag mee naar de kerk waar zijn liefde voor meerstemmige muziek, harmonieën en black gospel ontstond.
Om zichzelf verder te ontwikkelen als zanger en muzikant is hij naar de Havo voor Muziek en Dans gegaan om tenslotte met zijn diploma op zak door te stromen naar het Conservatorium in Rotterdam (Codarts). Daar is hij in 2011 met een 9,5 afgestudeerd. Door deze jaren heen deed hij ervaringen op met optredens als solo artiest, backing vocalist en vocal coach. Aan het eind van mijn opleiding richtte hij met 2 vriendinnen de pop groep Adlicious op waar hij al zijn energie kwijt kon om vooral vocal arrangements te maken. hij houdt er namelijk van om dansbare pop muziek te luisteren en zelf te maken

De afgelopen jaren heeft hij o.a. mogen samenwerken met artiesten als Sharon Doorson, Berget Lewis, Lisa Lois, Waylon, Ilse de Lange, Glennis Grace, Alain Clark, Jocelyn Brown en nog vele anderen.

Nu is dan eindelijk de tijd aangekomen om te focussen op zijn solo carrière. hij heeft hier super veel zin in en hij kan jullie vertellen dat er heel veel toffe projecten aankomen. Achter de schermen is hij hard aan het werk om het komende jaar met eigen muziek te komen. Hou me dus in de gaten!

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices

Populaire artiesten

Call Now Button