Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joost Klein boeken

Joost Klein boeken

Joost Klein boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joost Klein of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joost Klein boeken voor een evenement

De kosten voor een optreden van Joost Klein zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor meer informatie. We adviseren je graag over de mogelijkheden voor een boeking.

Wie is Joost Klein

Joost Klein staat bekend om zijn energieke optredens, waarbij hij met zijn aanstekelijke beats en creatieve woordspelingen een groeiend nationaal en internationaal publiek weet te betoveren. Hij werd uitgekozen uit ruim 600 inzendingen om Nederland te vertegenwoordigen op het Eurovisie Songfestival 2024 in Malmö, Zweden.

Joost komt uit Leeuwarden en is onder andere bekend van de nummers ‘Scandinavian Boy’, ‘Wachtmuziek’, ‘Ome Robert’ en ‘Friesenjung’. Ook maakte hij de albums ‘M van Marketing’, ‘Albino’ en ‘1983’.

Songfestival 2024

Deelnemen aan het Songfestival is voor Joost Klein een droom die uitkomt. Vroeger keek hij altijd samen met zijn ouders naar het Eurovisie Songfestival. Hij vindt het een eer dat hij nu Nederland mag vertegenwoordigen, en zal er alles aan doen om het beste resultaat te behalen. Het nummer dat Joost heeft ingezonden, heeft volgens de selectiecommissie de grootste Europese hitpotentie. Je hoort in het lied zijn bekende combinatie van feest en nostalgie. Met zijn creativiteit gaat Joost een geweldige act neerzetten, die Nederland en Europa positief zal verrassen.

Joost Klein als YouTuber

Van 2008 tot 2016 maakte Joost Klein YouTube-video’s onder de naam EenhoornJoost. Zijn video’s varieerden van sketches tot minidocu’s. Sinds 2016 uploadt hij alleen nog videoclips van zijn nummers. Met de single ‘Bitches’ bereikte hij een miljoen weergaven op YouTube.

Eigen muzieklabel

In 2019 begon Joost Klein zijn eigen muzieklabel, waarmee hij datzelfde jaar het album ‘Albino’ uitbracht. Hij trad op in diverse theathers en stond op verschillende zomerfestivals, zoals Pukkelpop, Pinkpop, Lowlands en Zwarte Cross.

Internationale hit

In 2023 scoorde Joost Klein zijn eerste hit in Duitsland met het gabberpop nummer ‘Friesenjung’, samen met de Berlijnse rapper Ski Aggu.

Joost Klein – Wachtmuziek.

Joost Klein boeken
Joost Klein boeken

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button