Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joost Buitenweg boeken

Joost Buitenweg boeken

Joost Buitenweg boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joost Buitenweg of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joost Buitenweg volgt na zijn middelbare school de HBO-studie spelmethodiek aan de HMN (advanced school for professional training) waar hij met succes afstudeert. Tijdens deze studie speelt hij in het stuk Voorjaarsontwaken onder regie van Alize Zandwijk bij Toneelgroep Amsterdam.

Hierna speelt hij twee jaar lang de rol van Rien Hoogendoorn in GTST; de eerste soap-schurk van Nederland. Joost is in deze periode ook te zien in televisieseries als o.a. 12 steden 13 ongelukken, De Club, Vrouwenvleugel, en speelt in een films als Ad Fundum, The Attic en de korte film Het Seizoen.

Aangezien Joost als acteur altijd al een voorkeur had voor comedy, besluit hij zijn werkzaamheden hier meer op af te stemmen en speelt vervolgens in televisieseries als Oppassen, Het zonnetje in huis, Mijn dochter en ik en Kees & Co. Verder is hij tien seizoenen als Lex Pijnakker te zien geweest in SamSam en speelde hij mee in Coronation Street.

De laatste jaren concentreert Joost zich steeds meer op zijn eigen bedrijf RJB STUDIO waar hij beginnende talenten camera acteercursussen geeft en het bedrijf PIXELTHIS wat zich specialiseert op alle vlakken van AV-producties.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button