Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Joop Lens boeken

Joop Lens boeken

Joop Lens boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Joop Lens of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Joop is geboren en getogen in Nijmegen, een van de mooiste steden van Nederland. Toen joop 16 jaar was pakte hij voor het eerst een microfoon in zijn hand. Vanaf dat moment is Joop niet te stuiten en gaat alles af om maar ergens te kunnen zingen.

Joop is al bij verschillende festivals geweest, waaronder de dag van het levenslied in 2004 in Nijmegen, waar hij voor het eerst voor een echt groot publiek stond van rond de 4000 á 5000 man. Ook heeft hij mee gedaan aan het programma “1000 sterren stralen”, waar hij de 2e plaats behaalde. Een hoogtepunt in zijn carrière was beslist het concert in het Gelredome met Frans Bauer; dit is natuurlijk iets om nooit te vergeten.

Onlangs heeft Joop Lens in de studio van Koos Alberts een aantal nieuwe liedjes opgenomen i.s.m. producer René le Blanc en arrangeur Bart van der Post. Laatstgenoemde werkt ook samen met Gerard Joling, Corry Konings en Koos Alberts.

Binnenkort komt de nieuwe single uit dit wordt een heel verassend nummer. Er is maanden aan gewerkt en het resultaat is heel bijzonder geworden.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button