Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jonna Fraser boeken

Jonna Fraser boeken

Jonna Fraser boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jonna Fraser of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jonna Fraser groeide op in Zaandam Zuid en maakte op zijn 12e kennis met hiphop. Sindsdien is het zijn uitlaatklep. Het begon als een hobby, maar snel werd het zijn liefde. Met zijn aparte stemgeluid en unieke delivery onderscheidt Jonna zich van de rest. Hij is opgegroeid met allerlei soorten muziekgenres en dat hoor je weer terug in zijn muziek.

Jonna Fraser vindt zijn inspiratie bij het maken van muziek voornamelijk bij soul muziek en rap uit de jaren ’90. Hij heeft een erg veelzijdige smaak (van gangster rap tot zwoele soulnummers) en dat is goed terug te horen aan de diversiteit in zijn muziek. Jonna is een goedlachse en positief ingestelde jongen en draagt een goed gevoel uit in zijn teksten.

Eind 2014 bracht Jonna zijn debuut EP ‘Maatje 45’ uit. De releaseparty was uitverkocht en de EP is goed ontvangen door het Nederlandse publiek.

In 2015 zat Jonna met een delegatie rappers en producers op Schiermonnikoog. Daar is het album ‘New Wave’ ontstaan, waar Jonna zijn bijdrage heeft op de tracks ‘Het Is Zover’, ‘Hoog/Laag’, ‘Je Kan Er Niet Omheen’ en ‘Liegen Voor De Rechter’. Bij het optreden op Lowlands 2015 is ‘New Wave’ bekroond als gouden plaat en de single ‘Hoog/Laag’ als platina.

Daarnaast heeft Jonna Fraser een gastbijdrage op de track ‘Tempo’ met Hef en Kraantje Pappie. Zijn eerste single en video ‘Hoop Ellende’ bracht hij uit samen met Hef.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button