Lyon & Partners Group - Talent Management en Artiesten Boeken
Home » Jon Karthaus boeken

Jon Karthaus boeken

Jon Karthaus boeken voor uw evenement?
Vraag direct vrijblijvend boekingsinformatie aan voor Jon Karthaus of bel met 024-397 5174 / 020-636 1111. Boekingsinformatie aanvragen

Jon Karthaus lanceert in juli 2011 zijn eerste CD ‘Chasing Dreams’, met heerlijke nummers waarvan je direct een zomers gevoel krijgt. Enerzijds doen de songs met titels als ‘Sunset Boulevard’ en ‘Rooftop’ erg denken aan Amerikaanse artiesten zoals Jack Johnson en John Mayer, anderen betitelen Jon als de nieuwe mannelijke Ilse de Lange. Maar wat de muziek vooral uniek maakt, is zijn compleet eigen sound. Een absolute must-have voor liefhebbers van singer-songwriters en verplichte kost voor deze zomer! Wie weet kom je Jon binnenkort nog tegen tijdens zijn promotietour deze zomer op een festival.

De muziek

Alle tekst en muziek schrijft Jon zelf en hij laat zich hierbij inspireren door Amerikaanse grootheden zoals James Taylor, Jackson Browne, Stevie Wonder en Bonnie Raitt. De mix van pop, folk en country op dit album zorgt voor een brede diversiteit aan muziek, van kleine akoestische gitaarliedjes tot breed gearrangeerde popsongs. Jon presenteert samen met zijn band dit jaar zijn album. De muziek leent zich uitstekend voor festivals en is perfect wanneer je lekker op het strand, in de tuin of op je dakterras zit.

Na zijn havo-opleiding speelde hij in meerdere theaterproducties bij de Paardenkathedraal in Utrecht. In 2004 speelde hij de rol van Moes in de jeugdserie ZOOP. Later speelde Jon ook in de comedy serie “Samen”.

Naast acteur is Jon ook werkzaam als presentator voor diverse (kinder)programma’s: Burgers Zoo en Waarom (Net 5) en Nixk Extra (Nickelodeon). Als zanger nam Karthaus in 2006 samen met ZOOP-collega Ewout Genemans (Bastiaan) de single “Ooh Ooh Voelt Zo Goed” op.

In 2008 heeft Karthaus samen met ZOOP-collega Ewout Genemans het productiebedrijf No Pictures Please opgericht. Zij zijn onder andere verantwoordelijk voor het maken en bedenken van het SBS programma ‘Fans!’ en Heibel Langs de Lijn.

In 2010 verlaat hij dit bedrijf. In 2011 richt Karthaus zijn eigen productiebedrijf annex platenlabel op. Hij doet dit om zelf film- en televisieproducties te kunnen produceren. Zo is hij in 2010 begonnen met de opnames van een korte film op Aruba. Dit was de eerste Nederlandse filmproductie die op Aruba geschoten was en ging in juni 2010 in première op het Aruban International Film Festival.

Bel ons direct

Over Lyon & Partners Talent Management Group

  • Lyon & Partners Group Management (agency), personal manager en agent voor artiesten en talenten
  • Meer dan 25 jaar ervaring als agentschap bij het boeken van artiesten en talenten
  • Artiestenbureau met meer dan 2.000 talenten, acteurs, presentatoren en presentatrices
Call Now Button